MrAndersonnn Kilopat Katılım 27 Ekim 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2016 #1 Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2016
Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz?
Rodly Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #2 MrAndersonnn dedi: Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 196569 Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bendede var duzeltme yolunu biliyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2017
MrAndersonnn dedi: Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 196569 Genişletmek için tıkla... Ayni sorun bendede var duzeltme yolunu biliyor musun?
O ozcankayaofficial Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #3 Bu bir sorun değil, mouse ile sol tıkladığınızda oturum açma ekranı gelecektir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Nisan 2017 #4 ozcankayaofficial dedi: Bu bir sorun değil, mouse ile sol tıkladığınızda oturum açma ekranı gelecektir. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşların bilgisayarı en azından bu kadar kullanmayı bildiklerine eminim... Güvenli Mod'da çalıştırıp açılışta devreye giren gereksiz yazılımları devre dışı bırakın. Ayrıca ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve PC açılırsa güncelleyin.
ozcankayaofficial dedi: Bu bir sorun değil, mouse ile sol tıkladığınızda oturum açma ekranı gelecektir. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşların bilgisayarı en azından bu kadar kullanmayı bildiklerine eminim... Güvenli Mod'da çalıştırıp açılışta devreye giren gereksiz yazılımları devre dışı bırakın. Ayrıca ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve PC açılırsa güncelleyin.
Rodly Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #5 Dediklerini yaptım ama olmadı abi. Ben şimdi Vatan'dan aldığım için oraya götürüyorum garanti karşılarmı yoksa kullanıcı hatası mı derler? MrAndersonnn dedi: Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 196569 Genişletmek için tıkla... Bu arada sen bu sorunu çözebildinmi ?
Dediklerini yaptım ama olmadı abi. Ben şimdi Vatan'dan aldığım için oraya götürüyorum garanti karşılarmı yoksa kullanıcı hatası mı derler? MrAndersonnn dedi: Windows 10 acildiginda attiğim resimdeki gibi windows oyle kaliyor. Hicbir islem yapamiyorum. N'apmam lazim? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 196569 Genişletmek için tıkla... Bu arada sen bu sorunu çözebildinmi ?