v1ew s0urce Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 31 Yer C:/ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda pin oluştur yeri geldi ve tıkladığımda "Pin oluşturulamıyor tekrar deneyiniz" diyordu. Bir süre tekrar denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda pin oluştur yeri geldi ve tıkladığımda "Pin oluşturulamıyor tekrar deneyiniz" diyordu. Bir süre tekrar denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm 2 2 261538 23 Mayıs 2021 Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz MS hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz MS hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 23 Mayıs 2021 #2 Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz MS hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz MS hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
KS KS v1ew s0urce Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 31 Yer C:/ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 261538 dedi: Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz ms hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "Shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun işe yaradı. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Sign in to your Microsoft account Sahip olduğunuz ms hesabı ile giriş yapın ve buradaki cihazlar kısmından cihazınızı kaldırın. Sonrasında yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sorun devam ederse sistemi "Shift" tuşuna basarak yeniden başlatıp onarma ekranından geri yüklemeyi bulup geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun işe yaradı.