Pulsee Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 90 4 Eylül 2020 #1 Bilgisayarımı sıfırlamaya çalıştımda sifirlanmiyor. Ve hiç bir şekilde açılmıyor, ne yapmalıyım?
3 304436 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 381 4 Eylül 2020 #2 Anakart ayarları üzerindeki IDE ve AHCI ayarların değişmiş olabilir. Değiştirerek deneyin. Artı 0 Eksi
xMelihYildiZx Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #3 Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa BIOS menü falan mı geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
pokemon_42 Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #4 Leptopmu kullanıyorsun yoksa pc mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Pulsee Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 90 4 Eylül 2020 #5 xMelihYildiZx dedi: Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa BIOS menü falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kişisel bilgisayarinizda bir hata oluştu deyip sıfırlama menüsüne atıyor. pokemon_42 dedi: Laptopmu kullanıyorsun yoksa PC mi? Genişletmek için tıkla... PC. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
xMelihYildiZx dedi: Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa BIOS menü falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kişisel bilgisayarinizda bir hata oluştu deyip sıfırlama menüsüne atıyor. pokemon_42 dedi: Laptopmu kullanıyorsun yoksa PC mi? Genişletmek için tıkla... PC.
pokemon_42 Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #6 Pulsee dedi: Kişisel bilgisayarinizda bir hata oluştu deyip sıfırlama menüsüne atıyor PC Genişletmek için tıkla... Kasayı temizle RAM'ları silgiyle sil Windows çökmülş büyük ihtimal. PC'niz logoda mı kalıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Pulsee dedi: Kişisel bilgisayarinizda bir hata oluştu deyip sıfırlama menüsüne atıyor PC Genişletmek için tıkla... Kasayı temizle RAM'ları silgiyle sil Windows çökmülş büyük ihtimal. PC'niz logoda mı kalıyor?
xMelihYildiZx Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #7 Windows kurulurken büyük ihtimal eksik dosya kurmuş. Yapabilirseniz tekrar sıfırlama gibi bir işlem kurtarır diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Windows kurulurken büyük ihtimal eksik dosya kurmuş. Yapabilirseniz tekrar sıfırlama gibi bir işlem kurtarır diye düşünüyorum.
KS KS Pulsee Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 90 4 Eylül 2020 #8 pokemon_42 dedi: Kasayı temizle RAM'ları silgiyle sil Windows çökmülş büyük ihtimal PC niz logoda mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. xMelihYildiZx dedi: Windows kurulurken büyük ihtimal eksik dosya kurmuş. Yapabilirseniz tekrar sıfırlama gibi bir işlem kurtarır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde sifirlanmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
pokemon_42 dedi: Kasayı temizle RAM'ları silgiyle sil Windows çökmülş büyük ihtimal PC niz logoda mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. xMelihYildiZx dedi: Windows kurulurken büyük ihtimal eksik dosya kurmuş. Yapabilirseniz tekrar sıfırlama gibi bir işlem kurtarır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde sifirlanmiyor.
xMelihYildiZx Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #9 Pulsee dedi: Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atarsanız çok daha güzel olur yardım konusunda. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Pulsee dedi: Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. Genişletmek için tıkla... Bir fotoğraf atarsanız çok daha güzel olur yardım konusunda.
pokemon_42 Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #10 Pulsee dedi: Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. Hiçbir şekilde sifirlanmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tamirciye götür Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Pulsee dedi: Hayir sıfırlama menüsüne atıyor. Hiçbir şekilde sifirlanmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tamirciye götür