Windows 10 açılmama sorunu

Cenk0101

Hectopat
Windows 10 laptopumda açılırken siyah ekranda duruyor, açılmıyor. bu yüzden her açılışta düğmeye basıp açmam gerekiyor, ne yapmalıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapabilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Temiz kurulum yapabilirsin. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

Yeniden kurulum yapınca kesin düzelecekmi? Şuan içinde single langugage var deneyeceğim umarım düzelir. :)

Şey donanımsal demişken ben laptopumu 5 yıldır hiç içini açıp temizlemedim bazen Bi şey izlerken falan ekran donuyor ama mouse drop yiye yiye hareket ediyor sonra düğmeden kapayıp açmak zorunda kalıyorum bence içini bir temizlemem lazım sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı