Windows 10 Açılmama ve SSD Gözükmeme Sorunu

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Sistemim,

Anakart: Asus M5A99X Evo R2.0
İşlemci: Amd fx 8320
İşletim sistemi : Windows 10 Pro
Ram : 16 GB
Ekran kartı : HD 7850

Arkadaşlar sistemime Dualboot olarak Mac OS X 10.9 Mavericks kurmaya çalışıyordum. Denemelerim devam ederken, zaman zaman sistem geç açılıyordu (Boot menüsüne girerken) ve F8 ile boot menüsünden tüm sürücülerimi görebiliyordum. Mavericks 10.9 sürümü kurulurken bir ara hata verdi tekrar yeniden başlattım ve boot menüsünden Mavericks ile devam ettim. Kurulum bitti tekrar boot menüsüne geldim ve yanlışlıkla Mavericks'i değil de Windows nfts (tam ismini hatırlayamıyorum) seçtim. Ekranda uyarı gibi bir komut geldi. Sistemi yeniden başlatmamı gösteren bir yazı vardı ( ctrl-alt-del) bende yeniden başlattım. Ama bu sefer Corsair 120 GB'lık SSD mi göremedim.

BIOS'a girdim orada da gözükmedi. Tekrar tekrar aynı işlemeleri gene yaptım ama göremedim. Kasanın güç bağlantısını kesip SSD'yi çıkarıp taktım gene sonuç aynıydı malesef. Şimdi Windows'u da açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum BIOS'a girmekten hariç. Bu durumu format atmadan bir çözüm bulabilir miyim ? Artık Mac OS X kurmayı da geçtim Windows 10 geri gelsin başka bir şey istemiyorum.

Ayarları default yaptım olmadı. Başka bir sabit disk'e tekrar kurulum yaptım, ama hala BIOS menüsün de bile SSD görünmüyor sebebi ne olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…