Merhaba.
Windows 10 çalıştıran iki bilgisayarım var ve a bilgisayarını sıfırlamam gerektiğinden ağ paylaşımı ile yedeklerimi b bilgisayarının D sürücüsüne aktardım. Şimdi a bilgisayarımı sıfırladım ve verileri yine ağ paylaşımı yoluyla almaya çalışıyorum ancak sorun yaşıyorum.
Ağ paylaşım ayarlarında her şey olması gerektiği gibi. Dosyanın paylaşım izinlerinde Everyone'a tüm izinler verildi. A bilgisayarına geçtiğimde ağ üzerinde yalnızca bilgisayarın adını görüyorum, açmaya çalışınca iznin yok hatası alıyorum bu sorun ağ paylaşım ayarlarında parola korumasını kapatınca düzeliyor fakat sadece paylaşılan dosyaların adını görebiliyorum içini açamıyorum. İzinlere "kullanıcı adı" ekleyip tüm izinleri işaretlediğimde, bir de kullanıcıya şifre koyduğumda telefonumdan file Explorer uygulaması aracılığıyla kullanıcı adı ve şifreyi girerek dosyalara erişebiliyorum fakat a bilgisayarında bana bu bilgileri sormuyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Sorunu D sürücüsünün içindeki her şeyi sürücünün içine açtığım "paylaşım" isimli klasöre atıp klasörü paylaşarak çözdüm.