Çözüldü Windows 10 anahtarı Windows 11'de çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

576864

Kilopat
Makaleler
3
Sıfır kurulum yapıp anahtar almak istiyorum. Aldığınız/Güvenli bulduğunuz siteleri söyler misiniz? Bir de deneyimli olanlara bir soru daha sormak istiyorum. Windows 10 anahtarı Windows 11 kurulumunda çalışır mı? (Daha ucuz gözüküyor yükseltme yapmak zorunda kalıyorsam Windows 11 anahtarı alacağım)

Çözüm
Sıfır kurulum yapıp anahtar almak istiyorum. Aldığınız/Güvenli bulduğunuz siteleri söyler misiniz? Bir de deneyimli olanlara bir soru daha sormak istiyorum. Windows 10 anahtarı Windows 11 kurulumunda çalışır mı? (Daha ucuz gözüküyor yükseltme yapmak zorunda kalıyorsam Windows 11 anahtarı alacağım)
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans bu site güvenli. Windows 10 anahtarları Windows 11 de çalışıyor.
İkisine baktım şu an.

Retail:

OEM:

Cahilliğime vurun bu internette satılan Windows keylerin ucuz olma sebebi nedir?
Eski Windows 7 anahtarları Windows 10 anniversary Update ile Windows 10 anahtarına çevirilmeye başlandı. Yani bir Windows 7 Pro veya Ultimate anahtarınız var ise, Windows 10 ve 11'e ücretsiz geçebiliyorsunuz. Bu en iyi ve anahtarın deaktifleştirilme riski olmayan yöntem. 2.yöntem ise sahte kredi kartı ile alınan keyler. Bu keyler çok kolay bir şekilde deaktif olabiliyor. Sağlam lisans ve jet lisans siteleri 1.yöntemi kullanıyor. Ama jet lisans sitesinde birkaç kişiye Mak anahtar gitmiş. Sağlam lisansta böyle bir durum yaşanmıyor. Sağlam lisansı öneririm. Ama Windows 10 anahtarı alın. Ben Windows 11 anahtarına 110 TL verdim. Pişman değilim ama 60 TL ve 110 arasında baya fark var :D. Yine de 2000 TL vermekten iyidir.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Ekran görüntüsü 2022-10-22 194131.png

ürün anahtarım windows 10 pro windows 11 e yükselttim windows 11 pro oldu ve şimdi windows 11 için temiz kurulum yapacağım format ekranında ürün anahtarım yok diyip windows 11 proyu seçip format attıktan sonra ürün anahtarı etkinleştirilirken sorun çıkarmı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı