Windows 10 Anlık Siyah Ekran Sorunu

cemil

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bazı programları kullanırken nedense ekran anlık siyah olup geliyor tıpkı ekran kartı güncellerken oldugu gibi.Bs player fullsecreen e geçerken ve moviemaker a video atınca ekran 2 defa kesilip geliyor. Bağlantı sorunu oldugunu sanmıyorum Hdmi ı kontrol ettim.Yardımlarınızı bekliyorum...
@Ali Güngör @Recep Baltaş
Sistemim:
AMD FX8350
MSI GTX 970
Asus M5A97 LE
Corsair 2x4gb RAM 1600mhz
Kasam Coolermaster RC350 600Watt

Kısasüre önce ekran kartım yandı ve yerine şuanki gtx970 i aldım ve bu siayh ekran beni korkutuyor. Düzelmemesi halinde herhangi bir sorun meydana gelir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@MF Cevabınız için teşekkür ederim.Denedim fakat gene aynı sorunla karşılaşıyorum.Movie maker a attıgım videonun görüntü kalitesi yüksek ise anlık siyah ekran oluyor aynısı Bs player içinde geçerli fullsecreen yaparken anlık siyah ekran oluyor ve küçültürken gene siyah ekran oluyor.Daha önce r9 270x vardı böyle olmuyordu.

Pc'ni bir temizle yapabiliyorsan parçalarını çıkar tak daha sonra temiz bir format temiz driver kurulumları ve kontrol et sorun var mı? Sorun var ise parçalarını tek tek kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…