TheTiger50 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Arama çubuğuna basıyorum 1-2 saniyeliğine tam yüklenmeden gelip gidiyor ve kullanamıyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
Arama çubuğuna basıyorum 1-2 saniyeliğine tam yüklenmeden gelip gidiyor ve kullanamıyorum. Sebebi nedir?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #2 Hizmetleri ellediniz mi? Artı 0 Eksi
EntityCosmologist Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #3 Windows sürümünüz güncel mi? Update yapıyor musunuz? Artı 0 Eksi
abalta Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 230 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Temmuz 2021 #4 Arama çubuğu hala stabil değil benim de çok kez başıma geldi. Restart atın düzelir demekten başka bir çözüm yok gibi. Artı 0 Eksi
Arama çubuğu hala stabil değil benim de çok kez başıma geldi. Restart atın düzelir demekten başka bir çözüm yok gibi.
EntityCosmologist Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #5 abalta dedi: Arama çubuğu hala stabil değil benim de çok kez başıma geldi. Restart atın düzelir demekten başka bir çözüm yok gibi. Genişletmek için tıkla... Benim bir ara ses yükseltme-kısma butonum bozuktu Windows 10 da sonra kendiliğinden geçti, Microsoft her güncelleme de bug çıkarmazsa başımıza olmaz bu bir âdet. Artı 0 Eksi
abalta dedi: Arama çubuğu hala stabil değil benim de çok kez başıma geldi. Restart atın düzelir demekten başka bir çözüm yok gibi. Genişletmek için tıkla... Benim bir ara ses yükseltme-kısma butonum bozuktu Windows 10 da sonra kendiliğinden geçti, Microsoft her güncelleme de bug çıkarmazsa başımıza olmaz bu bir âdet.