O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →
Windowsta belli ayarları yapmanıza olanacak sağlayan O&O ShutUp10 ayarlarından bahsedeceğim. Bilgisi olmayan arkadaşların bu tür bir kaynağa ihtiyaçları olduğunu düşünürek bunu hazıtlıyorum. Şimdi sıra sıra Kategori kategori ayarlardan bahsedelim. PRIVACY (Gizlilik) 1) Sharing of handwriting...
www.technopat.net
Arama ayarlarındaki bazı menüler gözükmüyor. O yüzden şu ayarı kapat gibi bir öneri aklıma gelmiyor.
IOBit Uninstaller yerine bağlantıdaki yazılımı öneririm.
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.
www.bcuninstaller.com
Bilmediğin yazılımları kaldırmaya başlayın. Belki reklam yapan yazılıma denk gelebilirsin.
Dostum, orjinal windowsda o reklamlar olmaması lazım, yani yanlış biliyorsam aydınlatın beni ama yıllardır win 10 kullanırım henüz öyle bir reklam görmedim arama kutusunda, şuan bakıyorum yine yok. Belki korsan yazılım yüklenmiştir bilgisayarınıza siz farkında olmadan. Bir kontrol etmenizde fayda görüyorum.
Dostum, orjinal windowsda o reklamlar olmaması lazım, yani yanlış biliyorsam aydınlatın beni ama yıllardır win 10 kullanırım henüz öyle bir reklam görmedim arama kutusunda, şuan bakıyorum yine yok. Belki korsan yazılım yüklenmiştir bilgisayarınıza siz farkında olmadan. Bir kontrol etmenizde fayda görüyorum.
Bende reklamları görmüyorum. Microsoft sadece yeni Edge tarayıcısı, Office ya da One Drive gibi uygulamaların reklamını yapıyordu. İnternet sitesi reklamı yaptığını hiç görmedim.
Dostum, orijinal windowsda o reklamlar olmaması lazım, yani yanlış biliyorsam aydınlatın beni ama yıllardır Win 10 kullanırım henüz öyle bir reklam görmedim arama kutusunda, şu an bakıyorum yine yok. Belki korsan yazılım yüklenmiştir bilgisayarınıza siz farkında olmadan. Bir kontrol etmenizde fayda görüyorum.