Windows 10 Ayarlar ve Uygulamalar Açılmadan Kapanıyor

Aynı sorun bende de var. Bende de ara sıra oluyor. Önceden Xbox uygulaması açılmıyordu. Microsoft destek ile iletişime geçmiştim. Yükseltme yaptılar. Sorun düzelmedi bende format attım.

Çok can sıkıcı bi durum ya. Windows 10'un problemleri bitmeyecek sanırım. 😏
Aynen böyle saçma sapan hatalar yüzünden pc ye haftada bir format atıyordum. Stabil sürüm bulmak zor. Bir sürümde performans sorunu var. Başka bir tanesinde başka bir problem. 1903 kullanıyorum. Şimdi de Forza Horizon 4 te böyle arkadan ışık vurup gidiyor. Farlar stoplar böyle yan sön yapıyor. Gözü aşırı yoruyor. İşin garibi oyunda akşam üstü iken oluyor. Bazı oyunlarda ise render sıkıntısı var bazı nesneler tekrar renderlanıyor falan. En iyi sürüm 1709 du.

Aynen böyle saçma sapan hatalar yüzünden pc ye haftada bir format atıyordum. Stabil sürüm bulmak zor. Bir sürümde performans sorunu var. Başka bir tanesinde başka bir problem. 1903 kullanıyorum. Şimdi de Forza Horizon 4 te böyle arkadan ışık vurup gidiyor. Farlar stoplar böyle yan sön yapıyor. Gözü aşırı yoruyor. İşin garibi oyunda akşam üstü iken oluyor. Bazı oyunlarda ise render sıkıntısı var bazı nesneler tekrar renderlanıyor falan. En iyi sürüm 1709 du.
Sen gene haftada bir atıyormuşsun ben günde 1-2 kez atıyordum 😀 Wattman hataları yüzünden. Gerçi sen wattman hatası alamazsın GTX kullanıyosun. Biz AMD kurbanıyız. 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı