BatuhanPlb Megapat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 137 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #1 Bu sabah herkeste çıkan bildirim bende de çıkmıştı fakat bi şekilde sağ alttan kayboldu. Aynı bildirimi ya da yükseltmeyi nasıl geri açabilirim?
Bu sabah herkeste çıkan bildirim bende de çıkmıştı fakat bi şekilde sağ alttan kayboldu. Aynı bildirimi ya da yükseltmeyi nasıl geri açabilirim?
F Furkan TEMİZ Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #2 Bende de hiç yok arkadaşım neden acaba yardım edermisiniz?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #3 Denetim masası > Arama kısmına Update yazın ve güncelleştirme yerine girin > Sol tarafta Güncelleştirmeleri denetle var. Denetleyin ve son güncelleştirmeleri aldığınızdan emin olun.
Denetim masası > Arama kısmına Update yazın ve güncelleştirme yerine girin > Sol tarafta Güncelleştirmeleri denetle var. Denetleyin ve son güncelleştirmeleri aldığınızdan emin olun.
F Furkan TEMİZ Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #4 Yaptım sağ köşeye çıktı indirme yeri ama rezev edilmiyor köşedede yok