Çözüldü Windows 10 ''bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor'' hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

senosumsu

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar LoL'de FPS düşmesi yaşıyordum, Riot'a yazdım ve işlemi eksik yapmışım içinde önemli belgelerim var, Windows 10 kullanıyorum, ekrandaki yere tıklıyorum, ekran geri bu hale geliyor, ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_4799.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son durum nedir?

Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım.

Son durum nedir?

Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür.

Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım.

Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür.

Şimdi belgeleri lurtarmaya çalışıyırum ancak cok fazla belge var bakıyorum tek tek.

Son durum nedir?

İçindeki bilgileri aldım ve format attım. Düzeldi.

Dosya Ekleri

• IMG_4812.png
    587 KB · Görüntüleme: 14
Yok aynısını söylüyor gerçekten kafayı yemelik bir durum. Microsoft'u aradım ve formattan başka çarenin olmadığını söyledi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Denedik bunu zaten diski boş görüyor demiştim ya.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…