S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar LoL'de FPS düşmesi yaşıyordum, Riot'a yazdım ve işlemi eksik yapmışım içinde önemli belgelerim var, Windows 10 kullanıyorum, ekrandaki yere tıklıyorum, ekran geri bu hale geliyor, ne yapacağım? Dosya Ekleri IMG_4799.jpeg 101,4 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Arkadaşlar LoL'de FPS düşmesi yaşıyordum, Riot'a yazdım ve işlemi eksik yapmışım içinde önemli belgelerim var, Windows 10 kullanıyorum, ekrandaki yere tıklıyorum, ekran geri bu hale geliyor, ne yapacağım?
Çözüm S S senosumsu 14 Nisan 2025 Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım. Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür. senosumsu dedi: Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım. Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şimdi belgeleri lurtarmaya çalışıyırum ancak cok fazla belge var bakıyorum tek tek. Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... İçindeki bilgileri aldım ve format attım. Düzeldi.
Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım. Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür. senosumsu dedi: Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım. Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür. Genişletmek için tıkla... Şimdi belgeleri lurtarmaya çalışıyırum ancak cok fazla belge var bakıyorum tek tek. Einstein dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... İçindeki bilgileri aldım ve format attım. Düzeldi.
KS KS S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #11 Einstein dedi: Hayır gitmez. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Diskimi görmüyor disk görünümü GB boşta içinde hiçbir şey yok olarak gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Hayır gitmez. Tam olarak sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Diskimi görmüyor disk görünümü GB boşta içinde hiçbir şey yok olarak gösteriyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.498 Çözümler 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 senosumsu dedi: Diskimi görmüyor disk görünümü GB boşta içinde hiçbir şey yok olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Güvenli modda bilgisayar açıldı mı? Artı 0 Eksi
senosumsu dedi: Diskimi görmüyor disk görünümü GB boşta içinde hiçbir şey yok olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Güvenli modda bilgisayar açıldı mı?
KS KS S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #13 Einstein dedi: Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Güvenli modda bilgisayar açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? senosumsu dedi: Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt 4 mü yoksa ağ ile birlikte yani 5 numaralı seçeneği mi? Dosya Ekleri IMG_4812.png 587 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Güvenli modda bilgisayar açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? senosumsu dedi: Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt 4 mü yoksa ağ ile birlikte yani 5 numaralı seçeneği mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.498 Çözümler 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #14 senosumsu dedi: Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? Direkt 4 mü yoksa ağ ile birlikte yani 5 numaralı seçeneği mi? Genişletmek için tıkla... 4 Numaralı seçeneği seçin bakalım. Artı 0 Eksi
senosumsu dedi: Şöyle bir şey geldi hangisini seçeceğim? Direkt 4 mü yoksa ağ ile birlikte yani 5 numaralı seçeneği mi? Genişletmek için tıkla... 4 Numaralı seçeneği seçin bakalım.
KS KS S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #15 Einstein dedi: 4 numaralı seçeneği seçin bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine aynı ekrana getirdi, pin girmemi istiyor giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: 4 numaralı seçeneği seçin bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine aynı ekrana getirdi, pin girmemi istiyor giremiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.498 Çözümler 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #16 senosumsu dedi: Yine aynı ekrana getirdi pin girmemi istiyor giremiyorum. Genişletmek için tıkla... 5 numaralı seçeneği seçince durum nedir? Artı 0 Eksi
senosumsu dedi: Yine aynı ekrana getirdi pin girmemi istiyor giremiyorum. Genişletmek için tıkla... 5 numaralı seçeneği seçince durum nedir?
KS KS S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #17 Einstein dedi: 5 numaralı seçeneği seçince durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yok aynısını söylüyor gerçekten kafayı yemelik bir durum. Microsoft'u aradım ve formattan başka çarenin olmadığını söyledi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: 5 numaralı seçeneği seçince durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yok aynısını söylüyor gerçekten kafayı yemelik bir durum. Microsoft'u aradım ve formattan başka çarenin olmadığını söyledi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.498 Çözümler 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #18 senosumsu dedi: Yok aynısını söylüyor gerçekten kafayı yemelik bir durum. Microsoft'u aradım ve formattan başka çarenin olmadığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
senosumsu dedi: Yok aynısını söylüyor gerçekten kafayı yemelik bir durum. Microsoft'u aradım ve formattan başka çarenin olmadığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri deneyebilirsiniz.
KS KS S senosumsu Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 148 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #19 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedik bunu zaten diski boş görüyor demiştim ya. Dosya Ekleri image.jpg 104,8 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedik bunu zaten diski boş görüyor demiştim ya.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.498 Çözümler 571 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #20 senosumsu dedi: Denedik bunu zaten diski boş görüyor demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Videodaki diğer yöntemi deneyin. Artı 0 Eksi
senosumsu dedi: Denedik bunu zaten diski boş görüyor demiştim ya. Genişletmek için tıkla... Videodaki diğer yöntemi deneyin.