Arkadaşlar LoL'de FPS düşmesi yaşıyordum, Riot'a yazdım ve işlemi eksik yapmışım içinde önemli belgelerim var, Windows 10 kullanıyorum, ekrandaki yere tıklıyorum, ekran geri bu hale geliyor, ne yapacağım?
Bu adımı uygulayacağım yedek PC'den girdim indiriyorum şimdi ama elimde bir adet flash bellek var. İçinde Windows 10 kurulumu var silmem gerekir mi acaba biliyor musunuz?
Bir de rulusla dönüştürüyor videoda ancak benim PC rulus dönüştürmelerini sanırım kabul etmiyor sıfırdan Windows 10 kurulumunda rulus ile dönüştürmüştük bir arksdaşla olmamıştı. Başka arkadaşla direkt dönüştürmeden yapmıştık ve Windows 10 kurulumu başarıyla gerçekleşmişti. İkisi farklı şeyler tabii ama ikisini de bir dönüşümlü bir de dönüşümsüz deneyeceğim. Teşekkür ederim şimdiden bakalım umarım olur.
Bu adımı uygulayacağım yedek PC'den girdim indiriyorum şimdi ama elimde bir adet flash bellek var. İçinde Windows 10 kurulumu var silmem gerekir mi acaba biliyor musunuz?
Bir de rulusla dönüştürüyor videoda ancak benim PC rulus dönüştürmelerini sanırım kabul etmiyor sıfırdan Windows 10 kurulumunda rulus ile dönüştürmüştük bir arksdaşla olmamıştı başka arkadaşla direkt dönüştürmeden yapmıştık ve Windows 10 kurulumu başarıyla gerçekleşmişti. İkisi farklı şeyler tabii ama ikisini de bir dönüşümlü bir de dönüşümsüz deneyeceğim. Teşekkür ederim şimdiden bakalım umarım olur.
Böyle bir uyarı aldım ama normal midir hocam? Adamın dediği siteden indirdim.