Çözüldü Windows 10 ''bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor'' hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

senosumsu

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar LoL'de FPS düşmesi yaşıyordum, Riot'a yazdım ve işlemi eksik yapmışım içinde önemli belgelerim var, Windows 10 kullanıyorum, ekrandaki yere tıklıyorum, ekran geri bu hale geliyor, ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_4799.jpeg
    IMG_4799.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son durum nedir?

Şu an belge Rufus'la kurulma aşamasında. 1 saattir bekliyorum bakalım.

Son durum nedir?

Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür.

Şu an girdim ikinci yöntemle, ama bilgilerimin hepsine ulaşamıyorum. Tek tek bakacağım diski gördü çok şükür.

Şimdi belgeleri lurtarmaya çalışıyırum ancak cok fazla belge var bakıyorum tek tek.

Son durum nedir?

İçindeki bilgileri aldım ve format attım. Düzeldi.
Videodaki diğer yöntemi deneyin.

Bu adımı uygulayacağım yedek PC'den girdim indiriyorum şimdi ama elimde bir adet flash bellek var. İçinde Windows 10 kurulumu var silmem gerekir mi acaba biliyor musunuz?

Bir de rulusla dönüştürüyor videoda ancak benim PC rulus dönüştürmelerini sanırım kabul etmiyor sıfırdan Windows 10 kurulumunda rulus ile dönüştürmüştük bir arksdaşla olmamıştı. Başka arkadaşla direkt dönüştürmeden yapmıştık ve Windows 10 kurulumu başarıyla gerçekleşmişti. İkisi farklı şeyler tabii ama ikisini de bir dönüşümlü bir de dönüşümsüz deneyeceğim. Teşekkür ederim şimdiden bakalım umarım olur.

Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz. Güvenli modda bilgisayar açıldı mı?

Böyle bir uyarı aldım ama normal midir hocam? Adamın dediği siteden indirdim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 19
Bu adımı uygulayacağım yedek PC'den girdim indiriyorum şimdi ama elimde bir adet flash bellek var. İçinde Windows 10 kurulumu var silmem gerekir mi acaba biliyor musunuz?

Bir de rulusla dönüştürüyor videoda ancak benim PC rulus dönüştürmelerini sanırım kabul etmiyor sıfırdan Windows 10 kurulumunda rulus ile dönüştürmüştük bir arksdaşla olmamıştı başka arkadaşla direkt dönüştürmeden yapmıştık ve Windows 10 kurulumu başarıyla gerçekleşmişti. İkisi farklı şeyler tabii ama ikisini de bir dönüşümlü bir de dönüşümsüz deneyeceğim. Teşekkür ederim şimdiden bakalım umarım olur.

Böyle bir uyarı aldım ama normal midir hocam? Adamın dediği siteden indirdim.

Son durum nedir?

Son durum nedir?

Son durum nedir?

Şimdi belgeleri lurtarmaya çalışıyırum ancak cok fazla belge var bakıyorum tek tek.

Son durum nedir?

İçindeki bilgileri aldım ve format attım. Düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı