Metinxxx Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2016 #1 Selamun Aleyküm. Arkadaşlar işim düşünce fark ettim bluetooth tıkladığımda ayarları geliyor arıyor ama bulmuyor. Kapatamıyorum da, çözüm önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar işim düşünce fark ettim bluetooth tıkladığımda ayarları geliyor arıyor ama bulmuyor. Kapatamıyorum da, çözüm önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Mart 2016 #2 Aygıt yöneticisinden sürücünün yüklü ve güncel olup olmadığını kontrol ediniz. Donanım kimliğini paylaşırsanız sürücü konusunda yardımcı olurum.
Aygıt yöneticisinden sürücünün yüklü ve güncel olup olmadığını kontrol ediniz. Donanım kimliğini paylaşırsanız sürücü konusunda yardımcı olurum.
Metinxxx Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #3 THE_MILLER dedi: Aygıt yöneticisinden sürücünün yüklü ve güncel olup olmadığını kontrol ediniz. Donanım kimliğini paylaşırsanız sürücü konusunda yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi.Yine de teşekkürler.
THE_MILLER dedi: Aygıt yöneticisinden sürücünün yüklü ve güncel olup olmadığını kontrol ediniz. Donanım kimliğini paylaşırsanız sürücü konusunda yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi.Yine de teşekkürler.