Windows 10 bölüm birleştirme sorunu

Makaleler
2
Ben 2 ay önce C diskimi yarı yarıya böldüm D diskine bayağı dosya attım foto vb. 40 GB :D D diskinin 8 GB'sini acil durumlar için PC sıfırlamak için ayırdım. Sonrasında bir daha bölümleri birleştiremedim C'den D'ye aktaracağım 50 GB olmuyor.

Son düzenleme:
C yi 50 GB küçültseniz bile bu 50 GB' ı D sürücüsüne ilave etmeniz için MiniTool Partition Wizard gibi harici uygulamalar kullanmalısınız. D sürücüsünün sağında bitişik ayrılmamış alan olsaydı D sürücüsü ile Windows disk yönetiminde birleştirilirdi. Ayrılmamış alan solunda kalacağı için harici uygulama ihtiyacınız var. MiniTool alternatifleri de var elbet. Hangisi kolayınıza gelirse.​
---
Bakın aşağıdaki konuda ayrılmamış alanları C sürücüsü ile birleştirdik. Siz önce C sürücüsünü küçültün, sonra aşağıdaki konuya bakarak D sürücünüzü genişletin. Yapamazsanız burada sorun yine yardımcı olalım.​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı