Anladım. Rufus üzerinden yapmıştım. Yarın dediğiniz ayarı yapıp tekrar deneyeceğim.
Microsoft’tan indirdim.Windows orijinal mi?
Bir deneyeceğim.'Loading Operating System' değil de sadece '_' hatası almıştım ve bu konudan bilgi alabilirsin.
Belki benzer hata olabilir.
UEFI desteğinin olmaması USB’den formar atmama engel mi? Anakartta UEFI desteği yok.Anakartınızın modeli nedir? Teknik serviste bazı bilgisayarlara format atmaya çalışırken buna benzer bir durumla karşılaşıyorum. Genelde UEFI desteklemeyen anakartlarda bu sorunu yaşıyorum.
Anladım. Rufus üzerinden yapmıştım. Yarın dediğiniz ayarı yapıp tekrar deneyeceğim.Format atmanıza engel değil fakat UEFI olarak format atmanıza engel çünkü zaten desteği bulunmamakta. Eğer yazma işlemini Rufus'tan yaptıysanız disk bölüm düzenini MBR yapın.
Anladım. Rufus üzerinden yapmıştım. Yarın dediğiniz ayarı yapıp tekrar deneyeceğim.
Eki Görüntüle 364706
Kusura bakmayın resim biraz gecikti. İlgili ayarı bulamazsanız şu resimdeki kırmızıyla çevrili yerden değiştirin. Kolay gelsin şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.