Windows 10 boşta 3.6 GB bellek kullanıyor

Hocam Ram 8 GB Zaten.
Veya gücünüz yeterse 8 GB RAM daha alın sisteminiz oyun için toplanmış gibi 16 GB RAM oyunlara yeter mesela ben GTA V oynuyorum 10 GB kadar çıkıyor 6 GB bana kalıyor.

RAM 4 GB mi? 4 GB ise normal.

Ben niye Home sürümüne geçeyim? Onu anlamadım.

Home sürümü daha hafiftir 8 GB RAM ile Pro sürümü belli ki biraz ağır geliyor. Home sürümünde Pro sürümden daha az hizmet var ve bu da sizin için avantaj olur. Eğer oyun oynuyorsanız ya 8 GB RAM takviyesi yapmalısınız. Ya da Home sürümüne geçmeniz gerekiyor.

Bunu bana niye söylüyorsunuz? Onu anlamadım.

Veya gücünüz yeterse 8 GB RAM daha alın sisteminiz oyun için toplanmış gibi 16 GB RAM oyunlara yeter mesela ben GTA V oynuyorum 10 GB kadar çıkıyor 6 GB bana kalıyor.

RAM 4 GB mi? 4 GB ise normal.

8 GB RAM'im var 1.7 GB'yi Windows boşta kullanıyor gerisi bana oyun için yetiyor. GTA V oynuyorum story mod da 1080P'de RAM gayet de yetiyor. Sanırım siz GTA Online'den bahsediyorsunuz.

Hocam RAM 8 GB zaten.

@393060 hocanın verdiği cevaba söylemiştim. Siz 8 GB RAM eklereyerek 16 GB yapın. Arka planda çalışan uygulamalarda dursun çünkü programların açılış süresi kısalır. Bu size kalmış bir şey arka planda çalışanları da kapatanilirsiniz.

Hocam normalde 1.5 GB kullanılırdı şimdi 3.6 oldu format atsam düzelir mi. Temiz kurulum yapsam.

Hocam normalde 1.5 GB kullanılırdı şimdi 3.6 oldu format atsam düzelir mi? Temiz kurulum yapsam.

Olabilir bende format attıktan sonra düştü kullanım ama Home sürüme geçmenizi öneririm. Ama format ne alaka onu düşünüyorum format atınca kullanım 1.5 GB oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…