Windows 10 boşta yüksek miktar RAM kullanımı

IvanDragoo

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar.
Windows 10 kullanıyorum Asus n551jw-cn361t modeline sahibim.
16GB RAM var ve boştayken RAM kullanımı %17 normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 artık sana danışmadan tüm güncellemeleri yüklüyor. İyi yönüde Var kötü yönde.Aynı sorun bendede oldu.windows güncellemerine baktığım zaman fark ettim ki otomatik olarak yükleme yapılıyor yaklaşık 5 dk sonra sistem normale döndü. Korkacak bir şey yok

Hİzmetlerden HIZLI GETİR hizmetini devre dışı bırakın.Ram biraz olsun rahatlar. Bende de o sorun var.8 gb ram crome ile doluyor ve sonunda sistem duruyor.Boşaltma yapmıyor..

Başka bir çözüğm daha .Kesin deniyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle iyi forumlar.
Windows 10 kullanıyorum Asus n551jw-cn361t modeline sahibim.
16GB RAM var ve boştayken RAM kullanımı %17 normal midir?
w10da bilgisayarın davranışı biraz daha değişti. Diğer sürümlere nazaran w10 rami serbest bırakmak yerine linin altında sıcak tutuyor diyebiliriz. Ufak güncellemeler veri transferleri yapıyor yukarıda bahsedildiği gibi. Ama emin olun bir sorun yok. Çok daha düşük ramli bilgisayarlarda bile sorun yaratmıyor. Ayarlar ile oynamanıza hiç gerek yok yanı merak etmeyin.

w10da bilgisayarın davranışı biraz daha değişti. Diğer sürümlere nazaran w10 rami serbest bırakmak yerine linin altında sıcak tutuyor diyebiliriz. Ufak güncellemeler veri transferleri yapıyor yukarıda bahsedildiği gibi. Ama emin olun bir sorun yok. Çok daha düşük ramli bilgisayarlarda bile sorun yaratmıyor. Ayarlar ile oynamanıza hiç gerek yok yanı merak etmeyin.

Anlıyorum fakat sorun bilgisayarın daha başlangıçta 8 gb ramin %90 nını kullanıyor açılması.Crome açınca Kilitlenmesi !!!! ram %100 de kalması. sanal belleğe eriştiği için işlemezhale gelmesi.

Yukarıdaki video ile olayı çözdüm..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı