Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #1 Minecraft satın aldım ve yüklemek için Windows 10 güncel sürüm istedi. Güncellemek istediğimde ise bu hatayı verdi. Nasıl çözebilirim?
Minecraft satın aldım ve yüklemek için Windows 10 güncel sürüm istedi. Güncellemek istediğimde ise bu hatayı verdi. Nasıl çözebilirim?
Çözüm E E EBT11 12 Kasım 2024 Zwesta dedi: Çözümü nedir peki. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli.
Zwesta dedi: Çözümü nedir peki. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 12 Kasım 2024 #2 İşletim sisteminde lisans anahtarı girili mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 970 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Zwesta dedi: Minecraft satın aldım ve yüklemek için Windows 10 güncel sürüm istedi. Güncellemek istediğimde ise bu hatayı verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2350388 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına Windows 10 LTSC sürümü kurulu muhtemelen bilgisayarında. Sen düz Windows güncellemesi yapmaya çalışıyorsundur. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Minecraft satın aldım ve yüklemek için Windows 10 güncel sürüm istedi. Güncellemek istediğimde ise bu hatayı verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2350388 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına Windows 10 LTSC sürümü kurulu muhtemelen bilgisayarında. Sen düz Windows güncellemesi yapmaya çalışıyorsundur.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #4 crexy.ee dedi: İşletim sisteminde lisans anahtarı girili mi? Genişletmek için tıkla... Ürün kimliğini kast ediyorsanız, evet girili. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: İşletim sisteminde lisans anahtarı girili mi? Genişletmek için tıkla... Ürün kimliğini kast ediyorsanız, evet girili.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 12 Kasım 2024 #5 Ekran kartı uyumsuz olabilir sürücüleri güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #6 EBT11 dedi: Bilgisayarına Windows 10 LTSC sürümü kurulu muhtemelen bilgisayarında. Sen düz Windows güncellemesi yapmaya çalışıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki? crexy.ee dedi: Ekran kartı uyumsuz olabilir sürücüleri güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. Artı 0 Eksi
EBT11 dedi: Bilgisayarına Windows 10 LTSC sürümü kurulu muhtemelen bilgisayarında. Sen düz Windows güncellemesi yapmaya çalışıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki? crexy.ee dedi: Ekran kartı uyumsuz olabilir sürücüleri güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 970 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 Zwesta dedi: Çözümü nedir peki. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Zwesta dedi: Çözümü nedir peki. Sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #8 EBT11 dedi: Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EBT11 dedi: Düz Windows istiyorsa oynadığın oyun format atıp düz Windows 10 kurman gerekli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.