Windows 10 CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT ve ekran kartı kod 12 sorunu

CyberJo3

Kilopat
Sistem özellikleri ;
  • GA 320 M HD2 Anakart
  • Ryzen 5 2400 G İşlemci
  • ADATA 8 GB Ram
  • WD Green 120 GB SSD
  • 350 W PSU
  • BIOS F22 güncel
Zaman aşımı kapalı AHCI (EHCI) tam hatırlamıyorum, sadece o ayar açık varsayılan haricinde.

Sistem ürün anahtarı etkinleştirilmeden Microsoft'tan indirilen sistemle kuruldu.
Başlıktaki ile bazı hatalar mevcut. Bunlar ;
  1. 1709 ve 1507 06 Toplu güncellemeler ne Microfost Update Catalog'dan ne de otomatik olarak indirilmiyor. Hata veriyor
  2. Ekran kartı AMD Radeon Settings açılmıyor. Grafik sürücü kurulamadı ya da düzgün çalışmıyor diyor.
  3. Aygıt Yöneticisinde Grafik sürücüde Kod 12 kaynak hatası veriyor.
  4. Durduk yere sistem donup başlıktaki clock_watchdog_timeout hatası alıyorum
  5. Diğer konuları okuduğumda minidump verisi istenmiş oda burada mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Ram frekansı 2133 mhz onu yazmayı unutmuşum ve AIDA64 raporuna buradan ulaşabilirsiniz. İlgi için teşekkürler.
Edit: Windows updater ile güncellemeyi yapmaya başladı umarım güncellemeyi tamamlar.

Raporu inceledim. Belirttiğim gibi Windows 10 TH1 gibi eski bir sürümü kullandığınız için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Windows Update ile uğraşmak yerine temiz Windows 10 x64 1709 kurulumu yapmanızı öneririm sorun kesin çözülecektir. TH1'den RS3'e Windows Update aracılığıyla yükseltme işlemi ile geçerseniz işletim sistemi sağlıklı çalışmayacaktır bunu da belirteyim.

Teşekkürler şuan sistemin düzeldiğinden hataların en azından giderildiğinden emin olduktan sonra Fall Creators RedStone sürümlü işletim sistemi yüklemeyi deneyeceğim.Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı