Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ekran kartımı çıkarıp taktım. Bilgisayar açıldığında çözünürlük düşüktü. Ben de normal çözünürlüğe aldım ama sonra siyah ekran verdi ve monitörde out of range yazısı çıkıyor. Nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartımı çıkarıp taktım. Bilgisayar açıldığında çözünürlük düşüktü. Ben de normal çözünürlüğe aldım ama sonra siyah ekran verdi ve monitörde out of range yazısı çıkıyor. Nasıl düzeltirim?
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Düşük çöznünürlüğe alarak monitörün o çözünürlüğü desteklemiyordur. 5-10 saniye sonra eskisine dönmesi lazım. Artı 0 Eksi
Düşük çöznünürlüğe alarak monitörün o çözünürlüğü desteklemiyordur. 5-10 saniye sonra eskisine dönmesi lazım.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #3 Ekran kartını çıkarıl takınca çözünürlüğün değişmemesi lazım. Sistem tekrar açıldı mı? Artı 0 Eksi
KS KS Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 Duran Emmi dedi: Düşük çöznünürlüğe alarak monitörün o çözünürlüğü desteklemiyordur. 5-10 saniye sonra eskisine dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum destekliyor biliyorum. Artı 0 Eksi
Duran Emmi dedi: Düşük çöznünürlüğe alarak monitörün o çözünürlüğü desteklemiyordur. 5-10 saniye sonra eskisine dönmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum destekliyor biliyorum.
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #5 O zaman ekran kartının driverlerlerinde sorun var diye gözüküyor silip tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #6 Emirizmir dedi: Ekran kartını çıkarıl takınca çözünürlüğün değişmemesi lazım. Sistem tekrar açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Duran Emmi dedi: O zaman ekran kartının driverlerlerinde sorun var diye gözüküyor silip tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Dostum ekrana görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Ekran kartını çıkarıl takınca çözünürlüğün değişmemesi lazım. Sistem tekrar açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Duran Emmi dedi: O zaman ekran kartının driverlerlerinde sorun var diye gözüküyor silip tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Dostum ekrana görüntü gelmiyor.
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #7 Anakartta onboard ekran kartı varmı ona bağlamayı deneyin birde ekran kartını tekrar çıkartıp taktınızmı. Artı 0 Eksi
Anakartta onboard ekran kartı varmı ona bağlamayı deneyin birde ekran kartını tekrar çıkartıp taktınızmı.