Windows 10 crack'in ne gibi zararları var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte en saçma kısım da burası. Crack olayını övmüyorum yanlış anlamayın ama bu ucuza satılan Key'lerin çalıntı olduğunu umarım biliyorsunuz? O yüzden korsan duyarı yapacak olanların tek önerisi Microsoft üzerinden 1900 liraya satın almak olmalıdır. (Ya da kampanyalı bulunabilecek kutu ürünler bilindik mağazalardan gibi)

Gelip ne crack yapıyorsun ya git Key al ucuz zaten falan demeyin yani. Ha şu olur sen zaten korsancısın ama Key alsan bir program calistirmadigin için daha güvenli hissedersin.

Bir yazılıma 1900 TL verecek birileri varsa tabii ki öyle alsın. Ama ülke belli ekonomi belli.

Crack doğru kullanabilirsen neyin zararlı neyin yararlı olduğunu bilirsen bir şey olmaz bilgisayarına.

Daha önceki bilgisayarlarımın hepsinde Windows 10 kullandım fakat sıkıntı yaşamadım. Yeni bilgisayar aldım ve bu bilgisayarda da crack kullanmaya başladım Windows 10'u Update falan her şeyini yaptım. Bir sıkıntı yaşar mıyım OEM Key almasam veya bunun süresi bittikten sonra OEM alsam crack yerine ve OEM Key'den devam etsem olur mu? Tüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Nedir bu sorunsal zaten ücretsiz. Sadece ofis programları yok altta bir yazı. Bu kadar. Kaldı ki 10 TL'ye Key'ler var efendim.

KMS gibi programlarla yamaladıysanız bu programlar hep arka planda çalışıp yük bindirir, ayrıca veri sızdırması da muhtemeldir. Keyler 10TL gibi bir fiyata satılıyor. Neredeyse bedava..
KMS gibi programlarla yamaladıysanız bu programlar hep arka planda çalışıp yük bindirir, ayrıca veri sızdırması da muhtemeldir. Keyler 10TL gibi bir fiyata satılıyor. Neredeyse bedava...
10 TL değil. 10 TL-e Windows Crack gibi bi şey. Original Üindoüs 120 dolardan başlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı