Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #11 Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yani sadece arkaplanı değiştiremiyorum ve yazı çıkıyor. Başka bir şey deyişmiyor. İstediğim kadar kullanıyorum. Sonra da n11.com'dan ininal kart ile o keyi alsam yazsam aktifleşir demi ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2017
Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Yani sadece arkaplanı değiştiremiyorum ve yazı çıkıyor. Başka bir şey deyişmiyor. İstediğim kadar kullanıyorum. Sonra da n11.com'dan ininal kart ile o keyi alsam yazsam aktifleşir demi ?
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 11 Haziran 2017 #12 OEM lisansı kullandığınız zaman aynı bilgisayarda istediğiniz kadar tekrar format atabilirsiniz. Yalnız bilgisayar masaüstüyse anakart gibi önemli bir parçayı değiştirirseniz lisansınız geçersiz olur.
OEM lisansı kullandığınız zaman aynı bilgisayarda istediğiniz kadar tekrar format atabilirsiniz. Yalnız bilgisayar masaüstüyse anakart gibi önemli bir parçayı değiştirirseniz lisansınız geçersiz olur.
FEYCOOL Kilopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 140 12 Haziran 2017 #13 Silinen üye dedi: Yani sadece arkaplanı değiştiremiyorum ve yazı çıkıyor. Başka bir şey deyişmiyor. İstediğim kadar kullanıyorum. Sonra da n11.com'dan ininal kart ile o keyi alsam yazsam aktifleşir demi ? Genişletmek için tıkla... Aktifleşir sorunsuz kullanırsın.
Silinen üye dedi: Yani sadece arkaplanı değiştiremiyorum ve yazı çıkıyor. Başka bir şey deyişmiyor. İstediğim kadar kullanıyorum. Sonra da n11.com'dan ininal kart ile o keyi alsam yazsam aktifleşir demi ? Genişletmek için tıkla... Aktifleşir sorunsuz kullanırsın.
Ghost_Deamon Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #14 Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... ne gibi özelliklere peki Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne Gibi Özelliklere Erişemiyorsun
Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... ne gibi özelliklere peki Toshi dedi: Bazı özelliklere erişemiyorsun ve köşede sinir bozucu yazı çıkıyor. Ben yaklaşık 5 ay kullandım, Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne Gibi Özelliklere Erişemiyorsun