xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 Sorun bitmiyorrr dedi: Eyvalah daha kod gelmedi ne zamana kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi.
Sorun bitmiyorrr dedi: Eyvalah daha kod gelmedi ne zamana kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... Lilyayazilim gibi bir şey idi. xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... Hala gelmedi galiba yarın gelecek. xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... kod geldi sorunsuz ektinlestirdim herkese teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... Lilyayazilim gibi bir şey idi. xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... Hala gelmedi galiba yarın gelecek. xAYDx dedi: Satıcıya bağlı bana 5dk da geldi. Genişletmek için tıkla... kod geldi sorunsuz ektinlestirdim herkese teşekkür ederim.