Windows 10 desteği bitince ne olacak?

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi Windows 10 desteği bittikten sonra ne olacak? Benim bilgisayarım Windows 11'e geçmeye müsait değil, benim gibi sistemleri olan kişiler ne yapacak? eFootball oyunu Ekim'den sonra Windows 10 desteğini keseceğini duyurdu. Bunun gibi birçok oyunlar da olabilir mi yoksa olacak mı?

1749669864607.png

Oyunlar daha çıkmaya devam edecektir fakat yeni gelen DirectX(veya benzerleri) güncellemeleri Windows 10'da olmayacağı için dolayısıyla oyunlar çalışmayacaklar. Tabii bu hemen değil 1-2 yılı alacaktır.

Bu oyun özelinde Windows 10'a desteği nasıl kesmişler, ilginç. 11'in destekleyip de 10'ün desteklemediği bir şey yok şu an oyun tarafında.

Hali hazırda zaten Windows 10'a destek kesildi Microsoft tarafından, sadece güvenlik güncellemeleri alıyor. Onları da kesecekler işte bir dahaki sene içinde. Windows 11'i uyumsuz sistemlere de yükleyebilirsiniz bazı yollarla.

Oyunlar daha çıkmaya devam edecektir fakat yeni gelen DirectX(veya benzerleri) güncellemeleri Windows 10'da olmayacağı için dolayısıyla oyunlar çalışmayacaklar. Tabii bu hemen değil 1-2 yılı alacaktır.

Bu oyun özelinde Windows 10'a desteği nasıl kesmişler, ilginç. 11'in destekleyip de 10'ün desteklemediği bir şey yok şu an oyun tarafında.

Halihazırda zaten Windows 10'a destek kesildi Microsoft tarafından, sadece güvenlik güncellemeleri alıyor. Onları da kesecekler işte bir dahaki sene içinde. Windows 11'i uyumsuz sistemlere de yükleyebilirsiniz bazı yollarla.

Güvenli ön yükleme ile işlemcim yetersiz kalıyor. CSM bende yok. Örnek veriyorum bende Razer kulaklık var. Bu kulaklığın programında ayar yaparken Windows 11'de iken (Rufus kurulumu) ayarlarım olmuyor ve mikrofon sesim çok kötü geliyor ama Windows 10'da iken böyle bir sorunum yok.

Güvenli ön yükleme ile işlemcim yetersiz kalıyor. CSM bende yok. Örnek veriyorum bende Razer kulaklık var. Bu kulaklığın programında ayar yaparken Windows 11'de iken (Rufus kurulumu) ayarlarım olmuyor ve mikrofon sesim çok kötü geliyor ama Windows 10'da iken böyle bir sorunum yok.
Synapse 4 ile sorun olmaması gerekiyor aslında. Bu tarz problemler duymamıştım daha önceden.

Synapse 4 ile sorun olmaması gerekiyor aslında. Bu tarz problemler duymamıştım daha önceden.

3'ü de denedim 4'ü de denedim sonuç aynı bir türlü yaptığım ayar olmuyor. Discord'dan sesim çok kötü gidiyor yoksa Windows 11'de kalmamam için herhangi bir sorun yoktu. THX bile kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı