Windows 10 desteği bitince oyunların desteği de gidecek mi?

mr.Harddisk

Centipat
RAM
16 GB CORSAİR VENGEANCE (2x8)
SSD veya HDD modeli
kingstone 512 gb ssd + sandisk ssd plus 1tb
Ekran kartı
Sapphıre amd radeon rx580 8gb
Anakart
Msi 970A-G46
İşlemci
Amd FX-8320 3.70 GHz 16mb
Biliyoruz ki 2025'te Windows 10 desteği kesilecek. Windows 11'i hiç sevmedim ve Windows 10'a geri döndüm ve aktif olarak oyun oynuyorum.
Destek kesilince oyunların vs. desteği de kesilir mi? (cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesileceğini hiç düşünmüyorum kardeşim.

XP,VİSTA,7,8 ve 8.1 de olduğu gibi adobe,chrome,steam,ekran kartı sürücüleri,wi fe sürücüleri,discord vb. şeyler desteğini kesecek.

XP,VİSTA,7,8 ve 8.1 de olduğu gibi adobe,chrome,steam,ekran kartı sürücüleri,wi fe sürücüleri,discord vb. şeyler desteğini kesecek.
Yani ben böyle düşünüyorum.

Ancak yeni çıkanlar olabilir. Birde online oyunlar.
Ben konuyu uzatmamakniçin detaylandırmadım ama dediğin doğru mesela eper ekrankartı sürücün veya başka bir şeyin sürücğsğ zamanında win 10 için çıkardıysa kullanabilirsin.

Windows 10 desteği sadece Microsoft'un güncelleme desteği olarak kesilecek.
Windows 10 ve Windows 11're uygulama geliştirme süreci birbirine yakın Windows 10'da çalışan çoğu uygulama Windows 11'de ve Windows 11'de çalışan uygulamaların çoğu Windows 10'da zaten çalışıyor kesilmez yani uzun bir süre desteği.

Oyunlar için Windows 10 desteği kesilene kadar Windows 12 hatta 13 çıkar hocam.
Halâ Windows 7 destekleyen oyunlar var.
Windows 10'da kalmaya devam edebilirsiniz.
En az 5 sene destek kesilmez. Arz-Talep meselesi.

Steam hala Windows 7/8'de çalışıyor, oyunlar oynanabiliyor, Windows 10 içinde aynısı geçerli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…