Windows 10 desteği kesin olarak 2025 yılında kesilecek mi?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2025 yılında biliyorsunuz Windows 10 desteği finito. Sizce destek hiç uzatılamaz mı? Direkt kesin bir şekilde kesilecek mi? Gerçi kesilse bile bırakmam ben bu işletim sistemini de kesilmese daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2025 yılında biliyorsunuz Windows 10 desteği finito. Sizce destek hiç uzatılamaz mı? Direkt kesin bir şekilde kesilecek mi? Gerçi kesilse bile bırakmam ben bu işletim sistemini de kesilmese daha iyi olur.
Kesilecek ve mecburen bırakmalısınız güvenliğinize önem veriyorsanız. Win 7 nasıl bittiyse de Win 10'da tarihin tozlu sayfalarına girecek.

2025'te Linux'a geçeceğiz o zaman 11 asla kullanmam.

Kesilecek ve mecburen bırakmalısınız güvenliğinize önem veriyorsanız. Win 7 nasıl bittiyse de Win 10'da tarihin tozlu sayfalarına girecek.
Tek sorun güvenlik mi? Kaspersky veya benzeri bir AV yazılımı kullanmak da bu sorunu çözemez mi?

Resmi olarak 2025. Ama ben tarihi ileri yıllara alacaklarını düşünüyorum. Pazar payı çok fazla ve 11'e geçen insanlar geri 10'a dönüyor. 2027 veya 2028'e çekebilirler tarihi.

14 Ekim 2025 tarihine kadar destek alacağı açıklandı. Bu açıklama yapıldıysa tabii ki de desteği o tarihte kesilir. Uzayacağını düşünmem çünkü Microsoft bu konuda çok nettir. Her güzel şeyin bir sonu vardır maalesef.

@420645 Hiç de iyi değil. Geçen denedim, bayağı yavaştı. Ayrıca çoğu kişi görünümünü beğeniyor ben görünümünü de hiç sevmedim. Tam anlamıyla berbat bir işletim sistemi bana göre. Win 8.1 ve 10 en baba işletim sistemleridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…