Windows 10 desteği kesin olarak 2025 yılında kesilecek mi?

Resmi olarak 2025. Ama ben tarihi ileri yıllara alacaklarını düşünüyorum. Pazar payı çok fazla ve 11'e geçen insanlar geri 10'a dönüyor. 2027 veya 2028'e çekebilirler tarihi.
Windows 10 çıktığında da pazar payı çok düşüktü. Microsoft uzatmaz. Bitecek 2025'te.

Resmi olarak 2025. Ama ben tarihi ileri yıllara alacaklarını düşünüyorum. Pazar payı çok fazla ve 11'e geçen insanlar geri 10'a dönüyor. 2027 veya 2028'e çekebilirler tarihi.
Umarım böyle olur, umarım......

Bu Win 11 nefreti niye bu kadar yaygın, benim RAM çok düşük, işlemci iyi değil ama Win 10'dan daha iyi çalışıyor. Tek ben miyim böyle?

@420645 Bilemiyorum, her şey günceldi. Windows Update ile güncelleştirmeleri de yaptım. Sistemimde de bir sorun yok. Depolama alanı olarak da gayet yeterli alan vardı. 65-70 GB. Oyunların açılması falan da bayağı yavaşlamıştı. Zaten o gün ilk ve son Win 11 kullandığım gündü. Daha hayatta geçmem. Beklesin Microsoft rüyasında geçerim Win 11'e.

Çok fazla RAM yiyen gereksiz hizmetleri var 2022 model Windows Vista.

@kino Ha orası ayrı, eğer bayağı sağlam güncelleştirmeler ile düzeltirlerse geçmeyi düşünürüm. Ama aynı şeyin laciverti olarak kalırsa imkansız geçmem ben. Umarım ya Win 11 düzeltilir ya da Win 12 sağlam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…