Merhaba, harici SSD'nin içine kuracağım Windows 10 için muhtemelen Yazılım Budur'dan dijital lisans satın alacağım. Hafta sonu olması ya da mesai saati dışında olmamız bana lisansın ulaşmasında sıkıntı çıkartır mı? Yoksa hemen ulaşır mı?
Bu siteyi asla tavsiye etmiyorum. Bir çok sorun yaşayan mevcut, sonrasında ulaşmaya çalışırken engellenenler(?) bile mevcut.Yazılım Budur'dan dijital lisans satın alacağım.
Merhaba, harici SSD'nin içine kuracağım Windows 10 için muhtemelen Yazılım Budur'dan dijital lisans satın alacağım. Hafta sonu olması ya da mesai saati dışında olmamız bana lisansın ulaşmasında sıkıntı çıkartır mı? Yoksa hemen ulaşır mı?
Demek istediğim şey şu an alsam, saat 20:45'de hemen gelir mi mail adresime?Sıkıntı oluşturacağını sanmam. Çünkü lisansı mağaza sahibi yolluyor bildiğim kadarıyla.
Hangi siteyi önerirsiniz?Bu siteyi asla tavsiye etmiyorum. Bir çok sorun yaşayan mevcut, sonrasında ulaşmaya çalışırken engellenenler(?) bile mevcut.
Retail key ile dijital lisans aynı şey midir? MAK key OEM key falan bir sürü şey varmış pek hakim değilim.Bu sitede canlı yazışma var eğer aktifse sorabilirsiniz.
Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans
Şu sitedir diyemem, fakat şikayet var gibi yerlerde sorun yaşayan ve çözülen kişilerin satıcılarına dikkat ederek belki iyi bir satıcı bulabilirsiniz.Hangi siteyi önerirsiniz?
Retail key ile dijital lisans arasında bildiğim kadarıyla bir fark yok. Asıl fark olan OEM, MAK ve Retail keyler bunlardan en çok tavsiye edilen sıralaması şu şekilde Retail>OEM>MAK(bu tavsiye edilmiyor).Retail key ile dijital lisans aynı şey midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.