Windows 10 diskimden alan kayıp

C diskinde sadece Valorant ve CS:GO yüklü. Yani diğer kısmından bir 35-40 GB arası alan kaplıyor, kaldı 100 GB sistem ve ayrılan alan ise 44.5 GB gözüküyor. Tamam kaldı 50-55 GB Arası bir şey. Bu 50-55 GB nereye gidiyor çok merak ediyorum. Bende mi bir hata var acaba? Diskte ne ne kadar alan kaplıyor detaylıca görebileceğim bir program var mı acaba?

Program varmı bir bilgim yok, yalnız diskiniz çok karışık değilse şöyle bir yöntem deneyebilirsiniz :

1- Dosya gezginini açın.
2- Bu bilgisayara girip diskinize girin.
3- Dosya gezginin özelliklerinde gizli öğeleri gösteri açtığınızdan emin olun.
4- Bütün klasörlerin özelliklerini tek tek tarayın ve kaç gb olduklarını bulun.

Az önce birkaç sildiğim oyunun kalıntılarını sildim ve 15-20 GB gibi bir alan açıldı. Şu an boş alanım 82 GB. Ayrıca C diskindeki tüm klasörlerin özelliklerine bakınca 121 GB alan kapladıklarını görüyorum.

WinDirStat programı ile baktığım zaman ise diskte 126 GB alan kullanılmış gözüküyor.

126 + 82 GB'da boş alanı ekleyince 208 GB alan oluyor. Ama diskim benim 232 GB yani en az 24 GB'lık bir kayıp var. 24 GB Resmen Yok olmuş. Kullanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…