Windows 10 Dosya Gezgini yanıt vermiyor

Tolga Orçun

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Windows 10 Ekim ayında güncelleme almaya devam etmeyecek. Belki de bu yüzdendir bilmiyorum fakat Dosya Gezgini'nden bir şey açmak istediğimde veya indirilenler klasöründen bir resim, dosya, RAR klasörü açmak istediğimde açılmıyor imleç mavi yuvarlak olup dönüyor fakat açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Eğer öyle bir şey olsaydı önceki tüm Windows sürümleri devre dışı kalırdı yani sebep elbette o değil. Sağ tıklayıp "İle aç" dediğinizde seçenekler geliyor mu? Ve bahsettiğiniz durum masaüstü de dahil herhangi bir klasör için geçerli mi?

Eğer öyle bir şey olsaydı önceki tüm Windows sürümleri devre dışı kalırdı yani sebep elbette o değil. Sağ tıklayıp "ile aç" dediğinizde seçenekler geliyor mu? Ve bahsettiğiniz durum masaüstü de dahil herhangi bir klasör için geçerli mi?

İle aç derken neden kastettiğinizi anlamadım fakat durum masaüstü için de geçerli şimdi garip bir şekilde düzeldi ama arada düzelip tekrar bozuluyor masaüstü için de geçerli sadece dosyayı açarken donuyor onun harici sağ tıkla özelliklere girebiliyorum ya da birlikte aç kısmından başka bir şey seçerken donuyor hiçbir şekilde açmıyor.

İle aç derken neden kastettiğinizi anlamadım fakat durum masaüstü için de geçerli şimdi garip bir şekilde düzeldi ama arada düzelip tekrar bozuluyor masaüstü için de geçerli sadece dosyayı açarken donuyor onun harici sağ tıkla özelliklere girebiliyorum ya da birlikte aç kısmından başka bir şey seçerken donuyor hiçbir şekilde açmıyor.
"İle aç" derken "Birlikte aç" yani aynı şey 😅. Sorunun explorer.exe yada bilgisayar yeniden başlatıldığında devam edip etmediğini bilmekte fayda var.

"İle aç" derken "birlikte aç" yani aynı şey 😅. Sorunun explorer.exe ya da bilgisayar yeniden başlatıldığında devam edip etmediğini bilmekte fayda var.

Birlikte aç ile de aynı oluyor onu söyledim,explorer.exe ya da bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeldi bu seferlik fakat dün öyle olmuyordu her konuda bu cevabı gördüm ama çözüm bu sayılır çözüm çok teşkkür ederim 😅

Birlikte aç ile de aynı oluyor onu söyledim,explorer.exe ya da bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeldi bu seferlik fakat dün öyle olmuyordu her konuda bu cevabı gördüm ama çözüm bu sayılır çözüm çok teşkkür ederim 😅
Sorun çıkarsa kayıt defterinden kaynaklanıyor olabilir. Sorun çıkarsa buraya tekrardan yazarsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı