Windows 10 Driver Güncelleme (Ücretsiz)

S

Ssercanbor

Ziyaretçi
Arkadaşlar bir çoğunuzun eminim sistemi çok üst seviye değil, eminim. Ancak sistemi güncelleyerek en üst seviyeye çekebilirsiniz. Buna yardımcı olmak için bilgisayarınız için güncellemeleri kendim yapmak istiyorum.
2014'de yanlış hatırlamıyorsam technopat kullanıcılara program hesabı veriyordu ve kullanıcı işi bitince hesabın şifresi değiştiriliyordu. Ben TeamViewer kullanarak yapıyorum. Ücretsiz olmasının temeli bu :)) İsteyen ulaşsın başka sorunlara da yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için teşekkürler. Ben de bir öneri de bulunayım. Driver Navigator adlı program. Kendim de kullanıyorum bir türlü bulamadığım SATA AHCI driver'ini bulup yüklemişti. Tabii crack işi size kalmış internette bulabilirsiniz.

TeamViewer kullanarak bilgisayarı size mi teslim edeceğiz yani? :) Ayrıca buradaki insanların sistemi zaten günceldir en iyi şekilde, yani nasıl "en üst" seviyeye çıkacak ilginç doğrusu. :)

Önerin için teşekkürler. Ben de bir öneri de bulunayım. Driver Navigator adlı program. Kendim de kullanıyorum bir türlü bulamadığım SATA AHCI driver'ini bulup yüklemişti. Tabii crack işi size kalmış internette bulabilirsiniz.

Teşekkürler ilgin için. Bazen 1 driver bulmak için 2-3 program kullanmak bile gerekiyor.

TeamViewer kullanarak bilgisayarı size mi teslim edeceğiz yani? :) Ayrıca buradaki insanların sistemi zaten günceldir en iyi şekilde, yani nasıl "en üst" seviyeye çıkacak ilginç doğrusu. :)

Söylediğinize katılmıyorum. İsterseniz size gösterebilirim bilgisayarınızın güncel olup olmadığını. Eminim güncel değildir, siz öyle düşünüyorsunuzdur. Bahsettiğim burada Windows güncelleştirmesi değil. Driver yüklenmesi ve güncellenmesi. Ayrıca TeamViewer ile bana teslim ediyorsun diye bir şey yok. Yaptığım işlemleri sizde göreceksiniz. Öğreterek yapıyorum. Herkes bilmiyor çünkü. Amacım yardımcı olmak. Her hafta yada 2 hafta da bir yeni bir Driver çıkabiliyor. Ayrıca bilgisayarınızda yüklü olan programların güncel olup olmadığına da bakabiliriz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı