MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Şubat 2021 #1 Bu sorun uzun zamandır var. Eskiden win+. Kombinasyonu ile emoji seçip onu mesaj kısmına yapıştırıyordu. Artık bunu yapmıyor. Emojiye basınca herhangi bir şey olmuyor. Bu sorun sadece bende mi var? Nasıl çözebilirim?
Bu sorun uzun zamandır var. Eskiden win+. Kombinasyonu ile emoji seçip onu mesaj kısmına yapıştırıyordu. Artık bunu yapmıyor. Emojiye basınca herhangi bir şey olmuyor. Bu sorun sadece bende mi var? Nasıl çözebilirim?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Şubat 2021 #2 Komut ıstemi'ni yönetici olarak çalıştır. Ardından çıkan pencereye sfc /scannow yazıp Enter'a basmayı dene. Artı 0 Eksi
Komut ıstemi'ni yönetici olarak çalıştır. Ardından çıkan pencereye sfc /scannow yazıp Enter'a basmayı dene.
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Şubat 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: Komut istemi'ni yönetici olarak çalıştır. Ardından çıkan pencereye sfc /scannow yazıp Enter'a basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu normal olarak ara sıra yapıyorum zaten. Bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Komut istemi'ni yönetici olarak çalıştır. Ardından çıkan pencereye sfc /scannow yazıp Enter'a basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu normal olarak ara sıra yapıyorum zaten. Bir sorun yok.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Şubat 2021 #4 MESs¹¹ dedi: Onu normal olarak ara sıra yapıyorum zaten. Bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Başlangıç > ayarlar > güncelleştirmeler ve güvenlik > Windows Update'e gelip güncelleme var mı kontrol et. MESs¹¹ dedi: Eskiden win+. Kombinasyonu ile emoji seçip onu mesaj kısmına yapıştırıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben win+. Yapınca emojiler çıkıyor. Yanlış tuşa basmadığına emin misin? Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Onu normal olarak ara sıra yapıyorum zaten. Bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Başlangıç > ayarlar > güncelleştirmeler ve güvenlik > Windows Update'e gelip güncelleme var mı kontrol et. MESs¹¹ dedi: Eskiden win+. Kombinasyonu ile emoji seçip onu mesaj kısmına yapıştırıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben win+. Yapınca emojiler çıkıyor. Yanlış tuşa basmadığına emin misin?
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Şubat 2021 #5 Tek7HackDedi dedi: Başlangıç > ayarlar > güncelleştirmeler ve güvenlik > Windows Update'e gelip güncelleme var mı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Ben win+. Yapınca emojiler çıkıyor. Yanlış tuşa basmadığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Güncel. Bende de çıkıyor. Demek istediğim işlevi yok. Eskiden açıp emojiyi seçince direkt sohbete yapıştırıyordu. Şimdi hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Başlangıç > ayarlar > güncelleştirmeler ve güvenlik > Windows Update'e gelip güncelleme var mı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Ben win+. Yapınca emojiler çıkıyor. Yanlış tuşa basmadığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Güncel. Bende de çıkıyor. Demek istediğim işlevi yok. Eskiden açıp emojiyi seçince direkt sohbete yapıştırıyordu. Şimdi hiçbir şey olmuyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Şubat 2021 #6 MESs¹¹ dedi: Güncel. Bende de çıkıyor. Demek istediğim işlevi yok. Eskiden açıp emojiyi seçince direkt sohbete yapıştırıyordu. Şimdi hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Win+. Yapıyorsunuz, sonra emojiye tıklıyorsunuz ama bir şey olmuyor değil mi? Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Güncel. Bende de çıkıyor. Demek istediğim işlevi yok. Eskiden açıp emojiyi seçince direkt sohbete yapıştırıyordu. Şimdi hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Win+. Yapıyorsunuz, sonra emojiye tıklıyorsunuz ama bir şey olmuyor değil mi?
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Şubat 2021 #7 Tek7HackDedi dedi: Anladım. Win+. Yapıyorsunuz, sonra emojiye tıklıyorsunuz ama bir şey olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Normalde örnek veriyorum emojiye tıklayınca direkt bunu atması lazım. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Anladım. Win+. Yapıyorsunuz, sonra emojiye tıklıyorsunuz ama bir şey olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Normalde örnek veriyorum emojiye tıklayınca direkt bunu atması lazım.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Şubat 2021 #8 MESs¹¹ dedi: Evet. Normalde örnek veriyorum emojiye tıklayınca direkt bunu atması lazım. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Nedenini bilmiyorum. Araştırayım. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Evet. Normalde örnek veriyorum emojiye tıklayınca direkt bunu atması lazım. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Nedenini bilmiyorum. Araştırayım.
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 5 Şubat 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Çok garip. Nedenini bilmiyorum. Araştırayım. Genişletmek için tıkla... Sizde çalışıyor mu? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Çok garip. Nedenini bilmiyorum. Araştırayım. Genişletmek için tıkla... Sizde çalışıyor mu? Teşekkürler.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Şubat 2021 #10 MESs¹¹ dedi: Sizde çalışıyor mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor. @MESs¹¹ sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Sizde çalışıyor mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor. @MESs¹¹ sorunu çözebildin mi?