Windows 10 etkinleştir nedir?

SheriffGen

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
221
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben daha yeni Windows Pro kurdum. Ayarlardan etkinleştirme yerine gittiğim zaman böyle yazıyor. Biraz baktığım Windows'um sahte olabilirmiş sanırım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows etkinleştirilmiş duruyor. Sanırım OEM anahtar almışsınız, ya da Windows 10 Pro ile satılan bir bilgisayar da almış olabilirsiniz. Gerçi OEM anahtar ile etkinleşince dijital lisansla etkinleştirildi yazıyor sanırım, o yüzden emin değilim. Ama Windows korsan değil, tabii gidip de KMSpico falan kurmadıysanız.
Düzenleme: Windows'la satılan bilgisayardan kastım lisanslı olması elbette :) Eğer öyleyse Windows 10 Pro kurduğunuz sürece otomatik etkinleşir, onlarda da OEM anahtar kullanıyorlar çoğunlukla. Bilmiyorsanız diye diyeyim, OEM anahtarların mantığı şudur, anakarta gömülürler ve dediğim gibi aynı anakarta Windows'un aynı sürümünü (Pro'yu kast ediyorum) kurduğunuz sürece otomatik olarak etkinleşir.
 
Son düzenleme:
Hocam, daha önce Key girilmiş olmalı. Lisanslı gelen bir PC mi?
 
Hocam, daha önce Key girilmiş olmalı. Lisanslı gelen bir PC mi?
Önceden kmspico kurmuştum sonra zararlı bir yazılım olduğunu duydum zaten pcyi formatlıcaktım formatladım sonra birkaç sefer ayarlada etkinleştirme yerinde 0x8007232B bu hatayı verdi sonra bu oldu. Bu videoda orijinal olmadığını söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sanırım CMD'ye kod yazarak etkinleştirmişsiniz Windows'u, haksız mıyım? Bu arada yazım hatalarına dikkat edin, ceza yiyeceksiniz bu gidişle.
 
Sanırım CMD'ye kod yazarak etkinleştirmişsiniz Windows'u, haksız mıyım? Bu arada yazım hatalarına dikkat edin, ceza yiyeceksiniz bu gidişle.
Çok özür dilerim aynen CMD'den etkinleştirdim videoda öyle yapıyordu önceden 0x8007232B hatası veriyordu ayarlarda.
 
Çok özür dilerim. Aynen, CMD'den etkinleştirdim. Videoda öyle yapıyordu, önceden 0x8007232B kod hatasını veriyordu ayarlarda.
Bu da korsan olmuş anladığım kadarıyla (KMSpico türevi fakat uygulama olmadan yapmışsınız). Eğer ucuza Windows etkinleştirmek isterseniz internette anahtarlar var. "Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı - Uygun Bana" örneğin bu linkte 20 lira, sitenin adını duymadım ama Hepsiburada gibi yerlerde de 50-60 liraya gördüm. Önceden daha ucuzdu diye hatırlıyorum, belki de uygun olanları görmemişimdir. Her neyse, sizin bu lisansı kaldırmanız lazım, bu da korsan çünkü. Ben nasıl kaldırılacağını bilmiyorum, ama sizin için en kolayı yeniden format atmak olacaktır. Son olarak, Windows ISO'sunu şimdi atacağım link dışında bir yerden indirdiyseniz yeni bir ISO kurmanız en sağlıklısı. Link: Windows 10'u İndirin
 

Geri
Yukarı