Windows 10 etkinleştir yazısı geliyor

KMS sunucuya sadece şu bilgiler gönderilir:
İstemci FQDN, CMID, saat bilgisi, ürün lisans durumu, lisans sona erme süresi ve IP adresi.

Dedikleriniz mantıklı ama herhangi bir açık varsa bunu kullanarak başka veriler alabilir veya gönderebilir diye düşünüyorum.

KMS sunucusuna hangi veriler gönderilir konusunda bir kaynak varsa atabilir misiniz?

Dedikleriniz mantıklı ama herhangi bir açık varsa bunu kullanarak başka veriler alabilir veya gönderebilir diye düşünüyorum.

KMS sunucusuna hangi veriler gönderilir konusunda bir kaynak varsa atabilir misiniz?
Hayır, KMS sistemi öyle istediğiniz bilgiye erişmenize izin veren bir sistem değildir. KMS etkinleştirmeyi kontrol eden kütüphaneler işletim sistemindeki rastgele klasörlere erişme yetkisine bile sahip değil. Öyle KMS sunucu ile insanların bilgisayarından bilgi alamazsınız.

Kaynağı az önce attım ancak yine atıyorum: Online KMS Activation
İkinci bir kaynak (Microsoft): How to troubleshoot the Key Management Service (KMS)

Microsoft kaynağından alıntı:

Bu arada biraz daha incelersem keyi çıkartacağım. Haberiniz olsun.

Kaynağı az önce attım ancak yine atıyorum: Online KMS Activation
İkinci bir kaynak (Microsoft): How to troubleshoot the Key Management Service (KMS)

İlk attığınız Microsoft'a ait değildi. O yüzden sormuştum.

Hocam zaten normalde erişim izni bulunmayan şeylere erişilebilinirse açık olur. Normal şartlarda erişemiyor olabilir. Yine de teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, tam olarak hangi bilgileri gönderdiğini bilmiyordum.

Son düzenleme:
Zaten o kaynak da Microsoft'un o kaynağını referans gösteriyor bu arada. Onu da söylemiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…