A ajhi Hectopat Katılım 21 Şubat 2019 Mesajlar 136 8 Nisan 2019 #1 OEM Key satın aldım ePTTAVM'den gelen ürün anahtarını girdiğimde ilk kullanılmış key hatası verdi sonra 2. resimdeki hatayı Sorun gider seçeneğini denedim ama olmadı kullanılmış key mi yollandı yoksa yapmam gereken bir şeyi mi atlıyorum? Windows 10 Pro OEM key satın aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2019
OEM Key satın aldım ePTTAVM'den gelen ürün anahtarını girdiğimde ilk kullanılmış key hatası verdi sonra 2. resimdeki hatayı Sorun gider seçeneğini denedim ama olmadı kullanılmış key mi yollandı yoksa yapmam gereken bir şeyi mi atlıyorum? Windows 10 Pro OEM key satın aldım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Nisan 2019 #2 Dediği gibi o tür sitelerden alınan lisanslar başkalarına satılıyor Paranızı iade isteyin. Kanıtları saklayın.
Dediği gibi o tür sitelerden alınan lisanslar başkalarına satılıyor Paranızı iade isteyin. Kanıtları saklayın.