Windows 10 etkinleştirirken 0xc004f210 hatası

Stay High

Hectopat
Daha fazla  
Yazılımbudur.com üzerinden 'Windows 10 Professional dijital lisans Key' satın aldım ve böyle bir hata verdi. Sitenin sağ altında bulunan chat kısmından sorunumu belirttim ve mailime cevap veren kişi 'sürümünüz Education, sürüm farkı mevcut şu an .' Dedi. Ardından sorunumu nasıl çözeceğimi sordum ve 'link üzerinden Pro sürümünü indirebilirsiniz.' Dedi ve satın almış olduğum Key'in sürümümün Pro olduğunda kullanabileceğimi söyledi. Bu ne kadar doğru ve eğer doğruysa şu an ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen? Ayrıca ben herhangi bir ödeme bilgisi doldurmadan kod geldi mailime hiçbir şey anlamadım. Sağ altta bulunan chat kısmına sorduğumda kimse geri dönüş de yapmadı. Ayrıca farklı bir siteye sordum ve Windows sürümümü istedi, attım bana söylediği cevapsa bunun tam tersi kodu aldıktan sonra kopyala yapıştır yapıp kullanabileceğim yönünde oldu.

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    303,5 KB · Görüntüleme: 81
Sistem hatalı galiba ödeme yapmadan gelmesi çok tuhaf. Siz en iyisi 30 TL olan Pro sürümünü tekrardan alın. Eğer kartınızdan tabii herhangi bir miktar çekilmezse sonradan. Site yetkilileriyle iletişime geçin böyle böyle diyerek Pro Key alabilirsiniz.

Sistem hatalı galiba ödeme yapmadan gelmesi çok tuhaf. Siz en iyisi 30 TL olan Pro sürümünü tekrardan alın. Eğer kartınızdan tabii herhangi bir miktar çekilmezse sonradan. Site yetkilileriyle iletişime geçin böyle böyle diyerek Pro Key alabilirsiniz.

Yetkilinin söyledikleri doğru mu peki hiçbir şey anlamadım. Başka bir siteye sordum sürümümün Key'i kullanmak için bir sıkıntı teşkil etmediğini sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimi söyledi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı