Windows 10 - Fibere Geçtikten Sonra Wi-Fi Kopması

nukleerbey

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Nükleer Enerji Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayar Modeli: Fujitsu Lifebook UH572.
Mevcut Wireless Sürücüsü : Intel Centrino Wireless-N2230.
İşletim Sistemi : Windows 10 Pro

Kasım 2018 de Fiber internete geçtiğimden beri bilgisayarımda Wifi kopması oluyor. Bu sorunu günün her saatinde yaşamasam da pc yi en yoğun kullandığım 19:00-23:00 saatleri arası kopmalar çok daha fazla oluyor. Wifi bağlantım kesildikten sonra tekrar ''Kullanılabilir Ağlar'' penceresini açıp ''Bağlan'' a tıklıyorum her seferinde. Bazı günler geri bağlandıktan 5 dk sonra tekrar kesiliyor. Ve bu dayanılmaz sinir bozucu bir duruma dönüşmeye başladı. Wifi Sürücüsünü bir kere internetten bulup manuel olarak güncelledim, onun dışında her ''Sürücüyü Güncelleştir'' e tıklamamda ''Sürücünüz Güncel'' geri dönüşü alıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Peki kablolu bağlantıda durum nedir? Kablolu bağlantıda denediniz mi? Sorun modemde olabilir. Eğer kabloludada aynı ise altyapı yada bina kaynaklı olabilir.

Peki kablolu bağlantıda durum nedir? Kablolu bağlantıda denediniz mi? Sorun modemde olabilir. Eğer kabloludada aynı ise altyapı yada bina kaynaklı olabilir.
Laptop'um çok hafif ve küçük tasarlanan bir model. O yüzden Ethernet girişi yok. Sürücü çok eski kalmış olabilir mi sizce Fiber internet için? Ki dediğim gibi güncelleyemiyorum da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı