Windows 10 format nasıl atılır?

canerrras

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 format atacağım PC mavi ekran verdiği için. USB'ye Win ISO dosyasının içindekileri çıkarıp USB'de bıraktım. Ondan sonra USB'nin simgesi değişti. Tek yapmam gereken PC'ye BIOS'tan format mı atmak?

Windows 10 format atacağım PC mavi ekran verdiği için. USB'ye Win ISO dosyasının içindekileri çıkarıp USB'de bıraktım. Ondan sonra USB'nin simgesi değişti. Tek yapmam gereken PC'ye BIOS'tan format mı atmak?

Evet BIOS üzerinden format atcaksınız. Ben kendim 3 defa attım. En son key isterse satın al key. Sakın ama sakın ücretsiz var diyenlere kanma. Var ama güvensiz ve riskli.

Evet BIOS üzerinden format atcaksınız. Ben kendim 3 defa attım. En son key isterse satın al key. Sakın ama sakın ücretsiz var diyenlere kanma. Var ama güvensiz ve riskli.

Arkadaşımızın dediği doğru, Technopat'ın Windows 10 kurulum rehberi ile kolayca kurabilirsiniz, size bedava ve ojrinal dedikleri key sitelerine güvenmeyin, hepsi çakma sistemlerdir😀

Evet.

Şu an tek gereken format mı atmam.

BIOS menüsüden USB'nize yazdırdığınız OS'u seçip Technopat'ın size sunduğu Windows 10 kurulum sürecine bakabilirsiniz, saygılarımla @Demorlius 😀

Eğer USB GPT ve FAT32 ise UEFI boot edip format atabilirsin. Değilse zaten USB'den açılmaz sistem, başarısız olursun mutemelen. Bu durumda belleği Rufus ile hazırlayabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mavi ekran hatası format ile çözümleyebilir, bunu da belirteyim...

Eğer USB GPT ve FAT32 ise UEFI boot edip format atabilirsin. Değilse zaten USB'den açılmaz sistem, başarısız olursun mutemelen. Bu durumda belleği Rufus ile hazırlayabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mavi ekran hatası format ile çözümleyebilir, bunu da belirteyim...

Recep abi ben baktımda video ya 4 nesilden eski benim işlemci MBR'yimi seçiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı