A aBaran Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Merhaba, PC'ye format attım ve geç açılıp geç kapanıyor. Önceden böyle değildi ne yapabilirim acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.799 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Tüm sistemin nedir ? Format sonrası tüm sürücülerin güncel versiyonunu yükledin mi ? Windows update ile tüm gücellemeleri yükledin mi ?
Tüm sistemin nedir ? Format sonrası tüm sürücülerin güncel versiyonunu yükledin mi ? Windows update ile tüm gücellemeleri yükledin mi ?
A aBaran Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 claus dedi: Tüm sistemin nedir ? Format sonrası tüm sürücülerin güncel versiyonunu yükledin mi ? Windows update ile tüm gücellemeleri yükledin mi ? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM Ekran kart MX 450 İşlemci i7 11.nesil Sistem bu kdar. Bu kadarını biliyorum. Driver booster'den yükledim hata verdi sonrasını bilmiyorum. Windows Update'den daha güncellemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
claus dedi: Tüm sistemin nedir ? Format sonrası tüm sürücülerin güncel versiyonunu yükledin mi ? Windows update ile tüm gücellemeleri yükledin mi ? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM Ekran kart MX 450 İşlemci i7 11.nesil Sistem bu kdar. Bu kadarını biliyorum. Driver booster'den yükledim hata verdi sonrasını bilmiyorum. Windows Update'den daha güncellemedim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.799 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 O aracı ve o tarz araçları kullanma önce format sonra sistemi inceleyelim.