Windows 10 formattan sonra dosyaların yarısı gitti

iAlp03

Hectopat
Bilgisayarıma birkaç gün önce format atacağım için tüm dosyalarını alıp USB belleğime aktardım, her şey eksiksiz geldi ardından format attım. Formattan sonra fark etmedim tabii az önce (izlediğim animeleri, sezon sayılarını ayrı ayrı yazdığım not defterlerim var)bir anime daha bitirdim yazdığımı hatırlıyorum, yine de bakayım dedim baktıktan sonra gördüğüm şey içeriğin yarısına yakınının olmamasıydı.

75 satır var ama normalde 100'e yakındı kaydedilen son animede daha okullar başlamadan önce izlediğimdi en azından 20 tane falan gittiğini düşünüyorum. USB belleği yeni aldım yani eskiden atıp format sırasında yenileriyle değiştirmemiş olma ihtimalim yok. Dosyaları defalarca kontrol ettim kaydettim geri kapatıp açtım yani anime kaydederken yazdıklarımı kaydetmeyi unutma ihtimalimde yok, ama garip bir şekilde en son kaydettiğim aylar önce izlediğim anime dosya nasıl yok oldu veya nasıl geri getirebilirim? Veya getirebilir miyim?

Win 10'da ben de yaşadım bunu. Flaş belleğe büyük bir video klasörü attım ve bir süre sonra bakmadan düzgünce aldım ve başka bir bilgisayara taktığımda klasörün içi boştu.
Yedeklemiştim o yüzden problem olmadı ama yüksek ihtimalle sizin dosyalar uçtu. Recuva vs deneyebilirsiniz ama o kadar uzun dosyaların hepsini bulabileceğini sanmıyorum.

Win 10'da ben de yaşadım bunu. Flaş belleğe büyük bir video klasörü attım ve bir süre sonra bakmadan düzgünce aldım ve başka bir bilgisayara taktığımda klasörün içi boştu.
Yedeklemiştim o yüzden problem olmadı ama yüksek ihtimalle sizin dosyalar uçtu. Recuva vs deneyebilirsiniz ama o kadar uzun dosyaların hepsini bulabileceğini sanmıyorum.
Bende aynı şekilde büyük bir dosya atmıştım içinde herşeyim vardı sizin gibi bende bakmadım daha doğrusu baktımda direk açıp içlerini incelemedim tek tek keşke baksaymışım.Dosyalar uzunda benim kurtarmak istediğim sadece bahsettiğim silnine kısımlar şuan Recuva yüklüyorum inşallah düzelir teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı