Windows 10 FPS Sabitlenme Problemi

Yer
Pendik, İstanbul
Benim sıkıntım yaklaşık olarak 2 hafta önce başladı. 1803 sürümümün güncelleştirmelerini yaptım ve oyunum artık 60FPS'te kilitlenmeye başladı. Bütün sürücülerimi güncelledim. Güç yönetimi modumu yüksek performansa aldım. NVIDIA panelinden düşey senkranizasyonu kapattım. Intel ayarlarından en yüksek performans ayarına getirdim. Denediğim bütün oyunların V-Sync ayarlarını kontrol ettim. Hepsi kapalıydı. Oyun DVR kapalıydı. Oyun modunu 1803 sürümü olduğu için kapatamıyordum. Ardından 1903'e yükseltmeye karar verdim ve oyun modunu kapatabildim. Sorun hala çözülmedi. Ardından 1803'e geri döndüm. Sorun gene çözülmedi. Bu sabah ise 1709'a dönmeye karar verdim. Sorunun çözülüceğini düşünmüştüm. Ama sorun hâlen çözülmüş değil. Bazı arkadaşlar için şunları söylemek istiyorum. Diyorsunuz 60FPS gayet iyi bir FPS değeri. CS:GO ya da benzeri oyunları oynayan arkadaşlar biliyordur. Oyunu 60FPS'te oynamak zor. Farede hafif gecikmeye benzer bir durum oluşuyor. Eklemedim FPS'i 60'ın altına FPS_MAX 40 ile düşürebiliyorum. Ama 60FPS'i kesinlikle geçirtemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı