Windows 10 GTX 860M PES 2013 vRAM Hatası

ahmetbt

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta GTX 860m ekran kartı var. Pes 13 gibi eski oyunları bile açmıyor. Vram hatası yazıyor. Ekran kartı arada bulunamadı diyor. Sorun nedir acaba? Windows 8.1 vardı. Ben win 10'a geçtim ve sürekli sıkıntı yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen iki ekran kartı var, biri entegre. Pes13'ün exesine sağ tıklama yapın, orada bir seçenek var tam hatırlayamıyorum şimdi bende mevcut değilde. Oradan NVDIA kartını seçerseniz öyle bir hata vermeyecektir. Ek olarakta NVDIA Denetim Masasından da yapılabiliyordu bir ayar.

kardeş biri entegre biri harici ekran kartı var ama entegreyi devre dışı bırakıp sadece gtx860 ı kullanmamama rağmen sıkıntı oluyo

2 sininde son sürümü yüklü bilgisayar güncel ama oyunlar korsan

ilk laptopta windows 8.1 yüklüydü sonra ben win1o yükledim ve windows 8.1 deki sniper ghost oyunun yüklüydü ve aynen windows 1o a aktarıldı oyun ve o zamandan beri oynadığım oyun oynanmaz oldu.sildim filan gene yok olmuyo windows10 da.

Anlattıklarınıza göre verilecek tek cevap oyunlarınız Win10 ile tam uyumlu çalışmıyor. Yoksa arkadaşların anlattıkları tamamen doğru. zaten oyununuz da korsanmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı