Windows 10 güç seçeneklerinde en yüksek ve en düşük frekanslar yok

griezmannvekili

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam, bilgisayarıma format attıktan sonra bu oldu. Sanırım yanlış format attım. Başka forumlarda baktım, denedim fakat yapamadım. Eğer çözümü yoksa ayarlayabileceğim başka bir uygulama var mı?

Güç seçenekleri.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bilgisayarıma format attıktan sonra bu oldu. Sanırım yanlış format attım. Başka forumlarda baktım, denedim fakat yapamadım. Eğer çözümü yoksa ayarlayabileceğim başka bir uygulama var mı?

Eki Görüntüle 994597
hocam eğer bahsettiğiniz güç seçenekleri ise en yüksek performans en iyi pil ömrü falan diyorsanız sağ alttaki pil simgesine tıklayın direk çıkıyor

1619511277642.png

pardon başlığı yanlış yazmışım işlemci güç frekansındaki ayarlar fotoraftaki gibi bende eskiden en düşük işlemci en yüksek işlemci durumu gibi ayarlar vardı fotmat attıktan sonra ama ayarlar kayboldu

peki bunu ayarlıcak bir program varmı? quickcpu program ayarlıyorum ama geri eski haline dönüyor
seninle aynı durumda birkonu açılmış birisi bilgisayarını güncelleyince sorun çözülmüş,

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı