Windows 10 Güncelleme %50'de Hata Veriyor

Berkay KORKUT

Kilopat
Yer
Muğla, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro
Meslek
Öğrenci
PC'ye bir tanıdığımın USB'sinden Windows 10 Pro kurdum ama Windows 10'un ilk buildlerinden. Daha sonra internette bulduğum bir key ile Windows 10'u etkinleştirdim. Şimdi Windows 10'u güncellemek istiyorum ama olmuyor. Güncellemeler indirildi fakat yüklenmiyor %50'de hata veriyor. Windows'u güncelleme sebebim ise ekran kartı sürücüsünün kurulmaması. ''Bu nVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.'' hatası veiyor.

(Anakartın sitesinden bazı güncellemeleri yaptım ama daha BIOS'u güncellemedim.)

PC Özellikleri
  • CPU: AMD Ryzen 5 2600
  • Anakart: Asus TUF B450-Plus Gaming
  • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (2x8) 3000MHz
  • GPU: MSI nVIDIA GeForce GTX 1080 Gaming X
  • SSD: Samsung 970 EVO 250GB
  • Kasa: Dark N10 Advanced 600W 80+ (PSU High Power'in)
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemenizi yapın. O kadar sistem toplamışsınız. Pintilik etmeyip, en azından N11 gibi sitelerde 20 TL'ye satılan bir Windows 10 lisansı alıp, Windows 10 1803 ya da aceleniz yoksa 1809 güncellemesinin tekrar yayınlanmasını bekleyip temiz kurulum yapın. :)

BIOS güncellemenizi yapın. O kadar sistem toplamışsınız. Pintilik etmeyip, en azından N11 gibi sitelerde 20 TL'ye satılan bir Windows 10 lisansı alıp, Windows 10 1803 ya da aceleniz yoksa 1809 güncellemesinin tekrar yayınlanmasını bekleyip temiz kurulum yapın. :)
Yabancı bir siteden 50TL'ye bulmuştum ama tanıdığım hemen kuralım dedi kmspico ile etkinleştirelim dedi. Peki ya kursam düzelir mi ?

Bir korsan Windows vakası daha.

Aşağıdaki linklerden kendiniz UEFI olarak Windows 10'u kurun. KMSpico gibi yazılımlara sakın bulaşmayın. 50 TL'ye satın aldığınız ürün anahtarını girin ve orijinal bir şekilde kullanın.

Ayrıca güncelleme yapmak yerine sıfır kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Güncelleme yaparken ister istemez hatalar çıkabiliyor.

Windows 10
Rufus

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı