Çözüldü Windows 10 güncelleme sonrası çöktü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berkelmas

Hectopat
Merhaba Windows 10 güncelleme aracını indirdim Windows 10 güncelledim bilgisayar kendini yeniden başlattı, sonra UEFI ekranı geçtiğinde çok kısa bir süreliğine siyah ekranda güncelleştirmeler geri alınıyor deyip kendini yeniden başlatıyor. Bu ekran bir sn bile durmadan bilgisayar kendini resetliyor ve sürekli yapıyor bunu, bilgisayara format atmadan yani verilerimi kaybetmeden nasıl çözerim bu sorunu?

Çözüm
Geri yükleme noktası olmadığı için geri yüklemede yapamıyorum.
Yok çözemiyorum kurtarma flashından sıfırlama da yapamıyorum.
Sorunu şu şekilde çözdüm.
Kurtarma flashı oluşturduktan sonra Boot edip oradan sistem kurtarmadan gelişmiş seçecekler oradan da komut istemcisine girip aşağıda ki kodu yazdım.
Bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy.
Yazıp entere bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp F11 tuşu ile güvenli mod menüsüne ulaşıp oradan güvenli modda çalıştır dedim ve bilgisayar açıldı hemen ardın bir geri yükleme noktası oluşturdum böyle bir hatayla karışalan olursa ben sorunu bu şekilde çözdüm yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarım teşekkür ederim iyi forumlar.
Guncelleme bazen senin bilgin disinda olur temiz format atip Technopat'taki abilerimizin videosu vardi guncellemeleri kapatma arama kutusuna services.msc yazip giriliyordu Windows Update'yi komple iptal edersen guncellemesiz kullanirsin sıkıntisiz kullanirsin uzun zaman ben oyle kullandim cok sık guncelleme geliyor çünkü.

Evet 2004 güncellemesini yaptım aptal gibi, şu an onun problemini yaşıyorum belki siz böyle bir sorun yaşamazsınız ama ben o güncellemeyi keşke yapmasaydım iş yokken iş çıkardım
Ben hep düsündüm yapsami diye 4 aydir çunku hazir degil diyordu demeki bende yapsam boyle olacakmis

Kardes dedigim gibi yap pisman olmassin. Git yedegini alabiliyorsan al bicimlendir temiz duzgun format at guncellemeleri kapat Driver'lerini kur bulamiyorsan driverbooster senin için bulur kurar guncel kurarsin bakarsin keyfine sadece defenterini guncelle antivurusu temiz temiz uzun yillar kullan. Cclaner ile de ara sıra temizligini arkada cakisan gereksiz uygulamalari kapat oh mis. Ama hepsini lisanli al Full yani bazi onemli ozellikleri hayat kurtarir çünkü.

kurtarma flashıda işe yaramadı bi kaldı cmd komutu ile yazıp kurtarmak bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Geri yükleme noktası olmadığı için geri yüklemede yapamıyorum.
Yok çözemiyorum kurtarma flashından sıfırlama da yapamıyorum.
Sorunu şu şekilde çözdüm.
Kurtarma flashı oluşturduktan sonra Boot edip oradan sistem kurtarmadan gelişmiş seçecekler oradan da komut istemcisine girip aşağıda ki kodu yazdım.
Bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy.
Yazıp entere bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp F11 tuşu ile güvenli mod menüsüne ulaşıp oradan güvenli modda çalıştır dedim ve bilgisayar açıldı hemen ardın bir geri yükleme noktası oluşturdum böyle bir hatayla karışalan olursa ben sorunu bu şekilde çözdüm yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarım teşekkür ederim iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı