Windows 10 güncelleme sonrası görsel hata

emirhan2020

Decapat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
182
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konuma vakit ayırdığınız için teşekkür ederim ben Windows 10 güncellemesi yaptım fakat bazı hatalar meydana geldi birisi arattığımda bu çıkıyor profilime tıkladığımda yazılar birbirine karışıyor bunları düzeltmek için ne yapmalıyım.
 

Dosya Ekleri

  • tech.PNG
    tech.PNG
    265,1 KB · Görüntüleme: 49
Başlat menüsündeki düğmesine tıklayarak veya dokunarak Ayarlar uygulamasını başlatın. Ayarlar uygulamasında Güncelleme ve Güvenlik'e gidin.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates.jpg


Windows Update sayfasında, "Güncelleme geçmişini görüntüle" ye tıklayın veya dokunun .

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_1.jpg


Şimdi "Güncelleme geçmişini görüntüle" penceresini görüyorsunuz. Bu sayfadaki ilk bağlantı "Güncellemeleri kaldır" olarak adlandırılır - üzerine tıklayın veya dokunun.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_2.jpg


Windows 10, Denetim Masası'nı açar ve size "Yüklü Güncellemeler" in listesini gösterir . Liste, Windows 10 ve PC'nizde yüklü diğer yazılımlar için güncellemeler içerir. Microsoft Windows bölümünü bulun ve kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi bulun. Ardından seçin ve listenin başlığındaki Kaldır düğmesine basın veya güncellemeyi sağ tıklayın ve bağlamsal menüde Kaldır'ı tıklayın / dokunun.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_3.jpg


Windows 10, sizden bu güncellemeyi kaldırmak istediğinizi onaylamanızı ister. Cevap: Hala devam ediyorsanız Evet , fikrinizi değiştirdiyseniz Hayır .

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_4.jpg
 
Başlat menüsündeki düğmesine tıklayarak veya dokunarak ayarlar uygulamasını başlatın. Ayarlar uygulamasında güncelleme ve güvenlik'e gidin.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates.jpg


Windows Update sayfasında, "güncelleme geçmişini görüntüle" ye tıklayın veya dokunun.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_1.jpg


Şimdi "güncelleme geçmişini görüntüle" penceresini görüyorsunuz. Bu sayfadaki ilk bağlantı "güncellemeleri kaldır" olarak adlandırılır - üzerine tıklayın veya dokunun.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_2.jpg


Windows 10, Denetim Masası'nı açar ve size "yüklü güncellemeler" in listesini gösterir. Liste, Windows 10 ve PC'nizde yüklü diğer yazılımlar için güncellemeler içerir. Microsoft Windows bölümünü bulun ve kaldırmak istediğiniz güncelleştirmeyi bulun. Ardından seçin ve listenin başlığındaki kaldır düğmesine basın veya güncellemeyi sağ tıklayın ve bağlamsal menüde kaldır'ı tıklayın / dokunun.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_3.jpg


Windows 10, sizden bu güncellemeyi kaldırmak istediğinizi onaylamanızı ister. Cevap: Hala devam ediyorsanız evet, fikrinizi değiştirdiyseniz hayır.

3-ways-to-uninstall-windows-10-updates_4.jpg

Olmuyor bir hata oluştu güncelleştirmelerin tümü başarıyla kaldırılamadı hatasını aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı