Windows 10 güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor

Başka PC'm yok. Acaba BIOS'ta yanlış bir şey mi yaptım?
500 GB 2.harddiskim var onu takıncada PC açılmıyor ama 500 GB olanı tek takınca 500 GB aciliyor.(500 GB de win10pro 64bit yüklü)
1538690653999..jpg
 
Son düzenleme:
WD 1 TB Blue 64 MB 7200 RPM (WD10EZEX) HDD'ye Windows 10 Pro 64bit kurdum. Güncelleme yaptım, güncelleme yaptıktan sonra PC çok yavaşladı ve takıldı. Ben de yeniden başlattım. Bilgisayar siyah dönen noktalardan sonra siyah ekranda kaldı. BIOS'a giriyorum, HDD gözüküyor ama Windows açılmıyor. Yardım eder misiniz?

Yeni güncelleme ile böyle bi sorun ortaya çıkmış. Birkaç gün önce şöyle bi yazıya denk gelmiştim. Yardımcı olurmu bilmiyorum ama umarım sorunu anlamana yardımcı olur. İyi Forumlar :)
 
Siyah ekranda kalma sorunu bendede oluyordu siyah ekrandayken rest tuşuna basınca duzeliyordu en sonunda format attım duzeldi
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı